Gem filer i skyen – guide og priser på de bedste tjenester

Det er smart og praktisk at gemme billeder, videoer, dokumenter osv. i skyen - guide til de bedste tjenester og løsninger samt priser.

Gem filer i skyen – guide og priser på de bedste tjenester

Det er smart at opbevare billeder, videoer, dokumenter og andre filer i cloud-tjenester. På den måde optager de ikke plads på mobilen og man kan let tilgå dem fra andre enheder. Man kan også dele disse filer med andre.

Se stor guide til de bedste cloud-tjenester lige nu med ting, du skal være opmærksom på samt priser.

Abonnér på Teknofil på YouTube – vind præmier, få viden, spar penge!

To af tidens bedste telefoner til prisen er OnePlus Nord og Motorola Moto G 5G Plus – begge har også 5G. De ligger i prislejet omkring 3.000 kroner og leverer så høj kvalitet på alle parametre, at det ikke er nødvendigt at bruge mere end omkring 3.000 kroner på en mobil. Uanset hvilke mobilbehov man har. Men hvilken af de to modeller er bedst? Det taler vi om og guider til.

Læs sammenligning af OnePlus Nord og Motorola Moto G 5G Plus

Produkter der (ikke) beskytter mod mobilstråling

En del mennesker er bange for mobilstråling og den frygt udnytter andre mennesker skruppelløst. Vi har efterhånden set flere produkter, der påstår at kunne beskytte mod mobilstråling, men hvor det ikke overraskende har vist sig at være det rene fup.

Vi gennemgår nogle af produkterne, som vi er stødt på. Samtidig kan vi slå fast, at videnskabelige test konstaterer, at mobilstråling ikke er farligt.

Se også: Nyheder om 5G

Kortnyt

I Kortnyt kommer vi også krig den forestående krig mellem Epic Games på den ene side og Apple og Google på den anden side. Epic Games vil ikke betale 30 procent af de indtægter, de får gennem køb i Fortnite til Apple og Google og har derfor oprettet nyt betalingssystem – det blev straffet prompte og Fortnite smidt ud af App Store.

Vi summerer op på Huaweis situation, når det gælder mobiltelefoner, chipset, 5G-netværk og sanktioner generelt. Også elbiler kommer vi omkring i denne omgang Fokus. Lucid Air er ny elbil, der lover 800 kilometers kørsel på én opladning. Til gengæld er prisen også derefter.

Hvad sker der med e-ink-skærme?

I vores sædvanlige omgang seerspørgsmål kommer vi omkring Google Pixel 4a, e-ink-skærme til mobiltelefoner og RCS hos YouSee, Telenor Telia og 3.

Vi trækker også lod om et headset til 2.000 kroner. Se i videoen, hvem den heldige vinder er. Husk at skrive en kommentar eller stille et spørgsmål under denne video på YouTube. Gør du det, deltager du automatisk i lodtrækningen om et headset til værdi af 2.000 kroner.

Se flere videoer om IT, tele og tech