Mest mobil for pengene – Galaxy S5 eller iPhone 6?

De to ærkerivalers topmodeller er begge rigtig gode mobiler – blandt de bedste mobiler overhovedet lige nu. Men hvilken kan det bedst betale sig at købe?

Mest mobil for pengene – Galaxy S5 eller iPhone 6?

Galaxy s5 vs iPhone 6:  Samsung Galaxy S5 blev sat til salg i april sidste år, mens iPhone 6 kunne købes fra oktober sidste år. 6 måneders forskel er der altså på de to mobiler, der hører til blandt de bedste mobiler overhovedet lige nu.

Men der er også andre forskelle på dem, blandt andet er der store prisforskelle til Galaxy S5’s favør, men betyder det så, at iPhone 6 også er en bedre mobil, nu den koster betydeligt mere?

Sammenlign priser på mobilabonnement.

Spar over 2.000 kroner på standardforbrug

Køber du Samsung Galaxy S5 hos en operatør, så kan du få den med et månedligt mobilabonnement med 8 timers tale, fri sms/mms og 8 GB data for samlet 4.932 kroner over 12 måneder. Se altid opdaterede priser for Galaxy S5.

Med det indhold i et mobilabonnement, så vil der være store sandsynlighed for, at dit får dækket dit mobilforbrug godt ind.

Skal du have iPhone 6 (vi har valgt iPhone 6 med 64 GB hukommelse, da 16 GB ganske enkelt hurtigt bliver for lidt for de fleste. Samtidig kan man let og meget billigt udbygge hukommelsen i Galaxy S5 med et hukommelseskort) med et abonnement, der minder om det, man kan finde til Galaxy S5, så kan du få 6 timers tale, 11 GB data og fri sms/mms til samlet 7.164 kroner over 12 måneder. Se altid opdaterede priser for iPhone 6 64 GB.

Der er altså 2.232 kroner at spare ved at vælge Galaxy S5 inden for denne forbrugsramme – der er lidt mere tale inkluderet til Galaxy S5 og lidt mere data til iPhone 6.

Større mobilpakke? Spar endnu mere

Vil du have mere indhold i dit mobilabonnement, så kan for kun 20 kroner ekstra om måneden købe Galaxy S5 med 15 timers tale, fri sms/mms og 12 GB data om måneden. Det vil sige, at du samlet lander på 5.172 kroner for Galaxy S5 over 12 måneder med det forbrug inkluderet. Se altid aktuelle priser for Galaxy S5 – så kan du også se, om der er andre mobilabonnementer, der passer bedre til dit forbrug.

Vil du have mere tale og data til iPhone 6, kan du få fri tale og 20 GB data til samlet 7.870 kroner fordelt over 12 måneder. Se aktuelle priser for iPhone 64 GB.

15 timers tale vil for de fleste svare til fri tale, men der er selvfølgelig stor forskel på 12 GB og 20 GB, men en prisforskel på 224 kroner om måneden eller 2.698 kroner over 12 måneder er meget svært at forsvare for iPhone 6.

galaxy s5 vs iphone 6 galaxy s5 vs iphone 6 galaxy s5 vs iphone 6 galaxy s5 vs iphone 6 galaxy s5 vs iphone 6 galaxy s5 vs iphone 6

Samme kvalitet, men billigere Galaxy S5

Konklusionen er, at når man sammenholder kvaliteten på begge mobiler med hinanden og samtidig sammenligner priser på Galaxy S5 og iPhone 6, så er der ingen tvivl om, at Samsung Galaxy S5 giver mest kvalitet for pengene.

Det kan også være værd at fremhæve, at Samsung Galaxy S5 har en betydeligt lavere SAR-værdi end Apple iPhone 6. SAR-værdien er den stråling, som mobilen afgiver og som man endnu ikke rigtig kender konsekvenserne af for mennesket ve og vel.

Mere nyt i sagen

Næste kronologiske indslag i fortællingen kommer her. Nicolas Fredriksen kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 28/1/2015 gik redaktionen videre med artiklen; Sammenlign priser på Sony Xperia Z3 – Spar op til 2.200,- – Forstættelsen om temaet kan læses her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .