Samsung Galaxy Note 10 kommer i august og er helt uden knapper

Samsung Galaxy Note 10 er næste store telefonlancering fra Samsung - den skulle komme helt uden knapper, hvilket åbner op for nye måder at styre og betjene telefoner på.

Samsung Galaxy Note 10 kommer i august og er helt uden knapper

Samsung tog fusen på os sidste år og lancerede Galaxy Note 9 tidligere end forventet. Allerede i begyndelsen af august blev telefonen vist frem, og den var at finde på hylderne fra 24. august. Galaxy Note 8 kom først i midten af september i 2017, men det lader til, at Samsung holder fast i den tidligere dato igen i år og præsenterer og lancerer Galaxy Note 10 i august.

 

Samsung Galaxy Note 10 lanceres til august

Når vi nærmer os den tid, kan det også betyde prisreduktion på Galaxy S10-serien. Alt dette kommer fra en kilde tæt på Samsung, der også fortæller, at Samsung begynder produktionen af den næste Note-model i begyndelsen af august, og at telefonen derfor vil kunne købes fra sidst i august eller muligvis begyndelsen af september.

Lanceringsdatoen kan dog variere afhængigt af region. Samsung har tradition for først at lancere sine telefoner i hjemlandet Sydkorea samt USA og Storbritannien og derefter i resten af verden. Danmark plejer at være hurtige med og vi kan forvente at den er klar til salg i Danmark en uges tid efter salgsstart i Sydkorea.

Se også: Guide til de bedste Samsung Galaxy

 

Et design helt uden knapper

Fra andre rygter om Galaxy Note 10 har vi hørt, at den skulle have 5G-mulighed og bedre chipeffektivitet. Derudover har vi på lækkede billeder set et pinhole-design til selfie-kameraet, som der faktisk er to af, som vi kender det fra Galaxy S10+.

Hovedkameraet på bagsiden forventes at blive et quad kamera, hvor den fjerde sensor formentlig bliver en time-of-flight sensor, der kan bruges til dybdemåling og give forbedret AR-funktionalitet.

Endelig har vi hørt om et lidt anderledes design på Galaxy Note 10, nemlig at Samsung helt har tænkt sig at fjerne de fysiske knapper på telefonen og kun satse på touch-sensorer. Skal man tænde telefonen eller justere lyden bliver det i så fald noget, man gør på skærmen eller via talekommandoer.

Samsung skulle efter sigende overveje en New Degree Technology trykkraft-løsning til Note 10, men prisen på et sådant modul kan gøre, at det ikke bliver i denne omgang. Selskabet er bekymret for, at kunderne ikke vil være villige til at betale ekstra for en funktion, de måske er helt ligeglade med.

Der kan også blive tale om en ny og forbedret Samsung S Pen, der følger med Galaxy Note 10. Vi har hørt rygter om en stylus med kamera, men det bliver formentlig heller ikke i denne omgang.

Se også: Anmeldelse af Samsung Galaxy Note 9

 

Pris på Samsung Galaxy Note 10

Officielt er der ikke kommet noget om lanceringsdato eller specifikationer for Galaxy Note 10, så alt er stadig rygter.

Prisen er heller ikke nævnt og det er også tidligt at spekulere i en pris på en mobil, der kommer om 5-6 måneder. Dog må vi forvente en prisstigning i forhold til Note 9 og en pris fra 8.000 kroner vil ikke være usandsynlig.

Se også: Find bedste priser på Samsung Galaxy Note

 

Billedet øverst i artiklen er ikke af Galaxy Note 10, men af Note 9.