Fullrate : 10 timer Tale, 5 GB, Fri SMS + FitnessDK til 99 Kr?

Teleselskabernes intense konkurrence er gavmild. Vi fortsætter derfor med at sætte fokus på hvor meget; Tale, Data og SMS/mms du får til under 100 kroner. Her ser vi nærmere på tilbuddet fra Fullrate, som ud over; 10 timer Tale, 5 GB Data og Fri SMS/mms til 99 kroner, også giver 599 kroner i rabat hos FitnessDK - Se fordele og ulemper ved Fullrates træningstilbud.

Fullrate : 10 timer Tale, 5 GB, Fri SMS + FitnessDK til 99 Kr?

 

Fullrate er gået i træningscenteret for at stramme op på konkurrenceevnen; 10 timer Tale, 5 GB og Fri SMS/mms til 99 kroner er et godt tilbud, men tilbuddet bliver utvivlsomt til et toptunet tilbud, når det også krydres med 599 kroner i rabat på medlemskab i FitnessDK – Se fordele og ulemper ved tilbuddet fra Fullrate, og få et tjek på prisen.

 

“Tilbuddet fra Fullrate kan være særdeles attraktivt for dem, som har et månedligt mobilforbrug på mere end; 6 timer Tale, 3 GB Data og 200 SMS/mms, og som i forvejen planlægger, at tegne medlemskab og træne i FitnessDK”, Nicolas Fredriksen, Teleanalytikser for TelePrisTjek.dk

Tjek tilbuddet fra Fullrate

 

Fullrate tilbyder relevant og billig telefoni

Fullrates tilbud er faktisk relevant i forhold til danskernes faktiske mobilforbrug. I hvilken grad tilbuddet også er attraktivt for dig, afhænger imidlertid af dit eget mobilforbrug, og af dit behov for at træne i FitnessDK; 10 timer Tale, 5 GB Data og Fri SMS/mms til 99 kroner pr. måned er målt mod konkurrenternes tilbud i sig selv et meget attraktivt tilbud. Se evt. teleselskabernes opdaterede priser på mobilabonnement og find billigste abonnement for dig.

Hvis du samtidig planlægger at træne i FitnessDK vil den medfølgende FitnessDK rabat på 599 kroner gøre tilbuddet endnu bedre – Tilbuddet er her faktisk så godt, at du selv med et relativt begrænset mobilforbrug på; 6 timer Tale, 3 GB Data og 200 SMS/mms kan gøre en deal, som samlet set kan være meget fordelagtig – 599 kroner i rabat på FitnessDK medlemskabet kan gøre hele forskellen.

 

Inden du løber og køber

Bør du tjekke op på følgende spørgsmål og tjekke om de kan medføre ulemper for dig:

  • Tilbuddet er kun relevant hvis dit faktiske mobilforbrug ikke overstiger 10 timer Tale, 5 GB Data og Fri SMS/mms.
  • Tilbuddet kan være ekstremt godt hvis du alligevel planlægger, at blive medlem og træne i FitnessDK.
  • Fullrate inkl. 3G internet som standard – 4G internethastighed koster 20 kroner ekstra pr. måned.
  • Fullrate giver ikke rabat på mobiltelefoner – Fremtidige mobiltelefoner kan derfor blive meget dyre.

FitnessDK rabat gælder oprettelse og medlemskab af “ANYTIME FitnssDK” frem til d. 31-01-2015. Herefter betales en medlemspris på 369 kroner pr. måned (Samlet besparelse hos FitnessDK er 599 kroner).

 

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner