Frit internet på mobilen – guide til mobilabonnementer med fri data

Mobildata kommer til at eksplodere i fremtiden og allerede nu har mange brug rigtig meget data på mobilen - se guide til mobilabonnementer med fri data.

Frit internet på mobilen – guide til mobilabonnementer med fri data

Danskerne bruger mere og mere mobildata i hverdagen, men der er helt sikkert nogen, der har behov  for mere data end andre. Guide til frit internet med mobilabonnementer med fri data.

Flere og flere streamer musik og video og uploader billeder og video til sociale medier direkte fra mobilen eller ved at bruge mobilen som wifi router for andre enheder – den slags kræver meget data og hvis man ikke vil bekymre sig om, hvorvidt man har nok data på mobilen, så skal man have et abonnement med frit internet – det vil sige fri data. Ingen af de danske teleselskaber tilbyder teoretisk fri data, men i praksis gør i hvert fald fire af selskaberne – der er loft på 500 eller 1.000 GB data og det er praktisk talt umuligt at bruge mere end 1.000 GB data om måneden – også for en familie. Det svarer til, at man ser cirka 330 timers Netflix i HD-kvalitet om måneden eller over 11 timer dagligt.

Men

Se også: Mobilabonnementer med fri data

 

Frit internet med mobilabonnementer med fri data

#1 Oister
Indeholder fri data (dog max 500 GB /md) inkl. 5 GB i EU, fri tale og sms/mms.
Netværk: Teleselskabet 3
Pris: 149 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#2 Telia
Indeholder fri data inkl. 20 GB i EU, fri tale og sms/mms.
Netværk: Eget netværk
Pris: 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#3 Telenor
Indeholder fri data inkl. 20 GB i 46 lande, fri tale og sms/mms.
Netværk: Eget netværk
Pris: 300 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#4 YouSee
Indeholder fri data inkl. 20 GB i 48 lande, fri tale og sms/mms + 2 timers tale fra Danmark til 54 lande + YouSee Musik
Netværk: TDC
Pris: 399 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

Mobilabonnementer med fri data, juli 2019

Guiden med prissammenligninger på mobilabonnementer med fri data er fra juli 2019. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi tilbud fra Oister, Telenor, Telia og YouSee, der er de eneste teleselskaber med mobilabonnementer med fri data.

Den højeste pris på et mobilabonnement med fri data lyder på 399 kroner, mens den billigste løsning har en pris på 149 kroner. Det giver en prisforskel på 250 kroner om måneden, så der kan være rigtig mange penge at spare årligt ved at vælge det billigste – 3.000 kroner. Der er dog også “kun” 500 GB data inkluderet i det billigste abonnement med fri data.

Yousees abonnement, der er det dyreste, kommer dog også med en gratis musiktjeneste samt nogle ekstra muligheder for roaming og ringe udenlands. Det vigtigste, du skal være opmærksom på, er dog, at der er god dækning, hvor du skal bruge dit mobile data mest.

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer