Fri tale og 10 GB til 75 kroner – Black Friday er i gang!

Nu kan du få mobilabonnement med fri tale og 10 GB data for 75 kroner om måneden i ubegrænset tid - spar 26 procent.

Fri tale og 10 GB til 75 kroner – Black Friday er i gang!

Black Friday-konceptet er efterhånden blevet godt og grundigt udvandet. Den store shopping dag er den 27. november i år, men sædvanen tro er der nærmere tale om Black Week – eller Black Weeks. Tidligere var Black Friday kun én dag, men i dag kører tilbudskonceptet over et par uger efterhånden. Uanset hvad, så er der dog altid rig mulighed for at finde et godt tilbud, for eksempel et mobilabonnement med fri tale og 10 GB data inklusiv roaming til 75 kroner om måneden.

Mobilabonnement med fri tale og 10 GB til 75 kroner

Det er dukaTale, der allerede har taget hul på Black Friday og det gør de ved at slå godt 26 procent af prisen på selskabets abonnement med fri tale og 10 GB data. Normalt koster abonnementet 99 kroner om måneden, men hvis man tegner abonnement på det senest den 29. november, så kan man få det til 75 kroner om måneden i ubegrænset tid, oplyser selskabet. Med ubegrænset tid betyder det altså, at tilbuddet ikke kun gælder for en periode på nogle få måneder, men lige så længe man har abonnementet.

Til 75 kroner om måneden i stedet for 99 kroner om måneden får man altså en rabat på 24 kroner eller 26 procent om måneden. Det er også værd at tage med og det kan løbe op i mange penge over tid.

Abonnementet har fri data, sms og mms samt 10 GB data til frit forbrug i både Danmark og EU. DukaTale skelner ikke mellem forbrug i Danmark og EU i sine abonnementer. Derfor kan du altså bruge løs af din telefon, hvis du rejser til et andet EU-land med din mobil med dukaTale-abonnement. Du kan se mere til det aktuelle tilbud hos dukaTale her.

Se også: De billigste mobilabonnementer

Bedste alternativer

Der er ikke mange alternativer i dette prisleje, hvis man skal have 10 GB data eller mere. Herunder er de tre mest attraktive tilbud lige nu.

Oister
10 / 20 timers tale og 10 /20 GB data (dobbelt op på tale og data frem til påske 2021)
Pris: 79 kroner om måneden

Greentel
2 timers tale og 20 GB data
Pris: 79 kroner om måneden

GladMobil
2 timers tale og 15 GB data
Pris: 79 kroner om måneden

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer