Fri tale og 1.000 GB data til 79 kr resten af året

Lige nu kan du spare 55 procent resten af året på fri tale og data med 5G hos duka. Se tilbuddet og de fordele som mobilselskabet duka byder på.

Fri tale og 1.000 GB data til 79 kr resten af året

Fri tale og data til 79 kroner? Hurtigt 5G? Fri tale både til og i hele EU? 25 GB EU-data? Lyder det fristende, skal du tage et kig på seneste tilbud fra duka.

Se også: Tilbud på mobilabonnementer

Fri data med 5G til kun 79 kroner

Streamer du meget, bruger hotspot/internetdeling eller har du bare et generelt stort dataforbrug på din mobiltelefon? Eller har du brug for billigt mobilt bredbånd med 1.000 GB data og 5G? Så skal du læse med her.

Hos duka er der lige nu tilbud på et mobilabonnement med fri tale, fri data og 25 GB EU-data, hvor man sparer hele 55 procent resten af 2024. Lad os tage et nærmere kig på tilbuddet:

  • Fri tale, fri data (1.000 GB) og 25 GB EU-data til 79 kroner per måned resten af 2023. Derefter er prisen 179 kroner.

Se aktuelle tilbud hos duka

Der er ingen binding på abonnementet hos duka. Tilbuddet skal bestilles senest den 2. oktober. Den nedsatte pris på 79 kroner per måned gælder frem til den 31. december 2023.

Billigst med fri data?

79 kroner for et mobilabonnement med fri data er billigt, men hvad med når tilbuddet ophører? Er prisen på 179 kroner per måned konkurrencedygtig eller skal du skifte til en anden udbyder inden tilbuddet ophører?

Her er et overblik over priser på fri data hos andre lavprisselskaber:

Som du kan se på priserne på fri tale og fri data herover, er dukas pris meget konkurrencedygtig. Faktisk er de fleste andre udbydere dyrere, hvor kun Oister kan matche dukas pris. Så har du brug for fri tale og fri data, er der ingen grund til at skifte væk fra duka, når introprisen ophører og man skal betale normalpris.

Se også: Guides til mobilabonnementer