Forskellen på 3’s mobilt bredbånd med fri data

Det er ganske forvirrende, men Teleselskabet 3 har to abonnementer til mobilt bredbånd med fri data. Det ene er billigere end det andet - her gør vi kål på forvirringen.

Forskellen på 3’s mobilt bredbånd med fri data

Mobilt bredbånd er et simpel og smart måde, hvor man kan udstyre hele hjemmet med internet. På samme tid er det mobile bredbånd utroligt fleksibelt og kan tages med overalt, enten i en router eller som hotspot i en mobiltelefon. Det er nu også nede i en pris, hvor det let kan konkurrere med de traditionelle bredbånds-typer. Simplicitet, fleksibilitet og en billig pris har vist sig at være en god cocktail. Derfor er mobilt bredbånd nu en populær løsning, som flere og flere foretrækker. Teleselskabet 3 sælger mobilt bredbånd med fri data. Faktisk har de hele to abonnementer med fri data – men til to forskellige priser.

Find også: De billigste priser på mobilt bredbånd

Forskellige priser på mobil bredbånd med fri data hos 3

Teleselskabet 3 var et af de første danske teleselskaber, som satte prisen ned på et konkurrencedygtigt niveau. De var også først til at kalde det for “Internet til hjemmet”. Mobilt bredbånd kan for den almindelige forbruger forvirre, mens alle og enhver kan forstå “internet til hjemmet”. 

Hvad der i stedet kan forvirre er 3s abonnementer til mobilt bredbånd, som kommer i flere størrelser og slags. På 3s hjemmeside finder man nemlig fem abonnementer, hvoraf to har fri data inkluderet.

  • 20 GB til 120 kr./md.
  • 35 GB til 140 kr./md.
  • 200 GB til 210 kr./md.
  • 1000 GB til 300 kr./md.

Og til sidst er der 1000 GB til 230 kroner per måned. Det er “Internet til hjemmet” – og det er her, det kan forvirre.

Læs også: Guide til mest mobilt bredbånd for pengene

3 Mobilt bredbånd kun til brug i Danmark

Hvorfor har 3 to abonnementer til mobilt bredbånd med samme størrelse datapakke, og hvorfor er der så stor forskel i prisen? Det ene abonnement koster 230 kroner per måned, hvor det andet koster 70 kroner ekstra. Altså 300 kroner om måneden. Forskellen er faktisk endnu større, hvis man står og skal have en 4G router med i pakken. 

Vælger man “Internet til hjemmet” så får man nemlig helt gratis en 4G router med, hvorimod man betaler 100 kroner for den i det dyrere abonnement. Over den 6 måneders bindingsperiode er forskellen på de to mobilt bredbånds-abonnementer hele 520 kroner. Hvilke fordele er der ved at vælge det dyrere abonnement?

Læs også: Er 1000 GB data nok til hele familien?

Fordele i det dyre abonnement

Teleselskabets 3s dyrere mobile bredbånds-abonnement med fri data kommer med nogle tillæg, som for nogle kan give mening. Her er der med 3Deling mulighed for datadeling og med 3LikeHome roaming i 66 lande. Derimod kan det billige abonnement til 230 kroner udelukkende bruges i Danmark og giver ikke mulighed for 3Deling. 

Skal du bare bruge et billigt internet til hjemmet med mobilt bredbånd, så er Teleselskabet 3s billigste løsning det helt rigtige valg, hvis det er en af 3’s løsninger, du er ude efter. Rejser du i udlandet eller vil dele dataforbindelsen i for eksempel sommerhuset, så er det det dyrere abonnement, du skal vælge. Du kan sammenligne priser på 3’s mobile bredbåndsabonnementer her.

Læs også: Find det bedste mobile bredbånd med masser af data