Flotte viden-apps på tilbud lige nu!

16 super flotte og lærerige apps til iOS kan lige nu købes til klækkelige rabatter.

Flotte viden-apps på tilbud lige nu!

Jeg tipper normalt til de bedste mobiltelefoner og ofte de bedste mobiltelefoner til prisen, men ind i mellem sker der jo også interessante ting på andre områder, der vedrører mobiltelefoner. Som for eksempel lige nu, hvor man kan få store rabatter på flotte og lærerige viden-apps fra et selskab, der hedder Touchpress.

Touchpress er et selskab, der udvikler apps til dem, der er ude efter at udvide horisonten – ikke på Jim Morrisson-måden gennem tjald og andre måske lidt hårdere sager , men gennem viden og læsning.

Se også: Gode mobiltelefoner til at læse på

Gode tilbud på viden-apps

Man kan søge viden på mange måder, men Touchpress forsøger at gøre det ved at gentænke den måde, vi bruger vores smartphones og tablets på. De står efterhånden bag rigtig mange apps og lige nu kan de fejre 5 års jubilæum. Det gør de med en række rigtig gode tilbud på deres apps.

Flere af deres apps koster normalt op mod 100 kroner, men lige nu har de sat 22 til salg for kun 25 kroner på App Store. Så hungrer du efter ny viden, så du har noget at blære dig med her op til weekendens middagsarrangementer eller receptioner, så er det bare med at komme et hurtig smut ind på Apple App Store, hvor appene kører på tilbud i skrivende stund.

touchpress-billige-apps