Flexii frister med gratis mobilabonnement i en måned

Flexii tilbyder deres mobilabonnementer gratis den første måned, men er normalprisen lav? Vi sammenligner abonnementspriser hos Flexii med konkurrenter.

Flexii frister med gratis mobilabonnement i en måned

En måned med helt gratis mobilabonnement kan friste mange af os, men spørgsmålet er dog, om Flexii også har lave normalpriser? Vi tager et kig på tilbuddet og sammenligner priser med Flexiis konkurrenter.

Se også: Sammenlign tilbud og priser på mobilabonnementer

Få fri tale og 2.000 GB data helt gratis

Ja, den er god nok. Hos Flexii fristes der lige nu med et gratis mobilabonnement, som du kan nyde godt af i en hel måned – og der er ingen binding, hvis du blot for brug for fri tale og data i en kort periode.

Lige meget om du vælger det billige mobilabonnement med fri tale og 20 GB eller det dyreste med fri tale og data, er det helt gratis den første måned.

Mest at spare er der på et mobilabonnement med fri data, fri tale, 5G og 25 GB EU-roaming, der hos Flexii normalt koster 169 kroner. Dette kan dog koste helt op til 279 kroner per måned hos nogle teleselskaber. Dette abonnement får du også til 0 kroner den første måned.

Se det aktuelle tilbud hos Flexii

Der er ingen binding på mobilabonnementet hos Flexii og oprettelse er gratis.

Sammensæt dit eget mobilabonnement

Flexii har for nylig introduceret “Skræddersy dit mobilabonnement”, hvor man helt selv kan designet sit mobilabonnement. Her kan man vælge mængden af mobildata, 4G eller 5G samt EU-roaming.

Også her kan du få den første måned gratis. Kig nærmere på “Skræddersy dit mobilabonnement” her.

Har Flexii billige mobilabonnementer?

Er du fristet af ovenstående tilbud, men gerne vil undgå at skulle skifte teleselskab efter tilbudsperioden? Så vil du selvfølgelig gerne vide, om de normale priser hos Flexii er billige.

Vi har sammenlignet to abonnementer fra Flexii med konkurrenterne, nemlig fri tale og 50 GB samt fri tale og data. Resultatet er, at Flexii er billigere end selskaber som Oister, CBB og eesy, der er kendte for deres skarpe priser.

På fri tale og 50 GB er Flexii mindst 20 kroner billigere per måned. På fri tale og fri data er Flexii mindst 10 kroner billigere per måned.

Se de aktuelle priser hos Oister, CBB og eesy, hvor du let kan sammenligne abonnementerne.

På Telepristjeks dækningskort kan du se mobildækningen i netop dit postnummer. Flexii bruger 3s mobilnet.

Mere end 10.000 danskere har delt ud af deres erfaringer med de danske teleselskabers mobildækning. Du kan hjælpe andre ved at udfylde formularen nedenfor.

Se også: Hvor god er teleselskabernes dækning hos dig?