Find bedste pris på OnePlus 7 Pro – her er den billigst

Salget af OnePlus 7 Pro er startet og priserne varierer meget alt efter hvor man køber den og med hvilket abonnement man køber den. Find bedste pris på OnePlus 7 Pro.

Find bedste pris på OnePlus 7 Pro – her er den billigst

OnePlus 7 Pro er netop sat til salg hos en række danske teleselskaber og der kan være gode penge at spare på telefonen alt efter hvor du køber den. Find den bedste pris på OnePlus 7 Pro.

OnePlus 7 Pro har været en meget omtalt og rost mobil, der særligt er blevet markant bedre på skærm og kamera sammenlignet med foregående mobiltelefoner fra selskabet. Den blev lanceret for godt en uge siden og er nu klar til salg.

Det er særligt den store 2K Super AMOLED skærm på 90 Ghz, der imponerer og skærmen i telefonen er faktisk på højde med de bedste skærme hos Samsung. Derudover har kameraet også fået en stor overhaling – det er ikke på niveau med de allerbedste kameramobiler på markedet i dag, men det er markant forbedret i forhold til forgængeren 6T.

Den vejledende pris på OnePlus 7 Pro uden abonnement starter fra 5.399 kroner for den mindste version med 6 GB RAM og 128 GB hukommelse. Herunder finder du de bedste priser på OnePlus 7 Pro

Se også: Sammenlign priser på OnePlus 7 Pro

 

Find bedste pris på OnePlus 7 Pro

Call me
5.663,75 kroner med abonnement i 1 måned.
Ingen aftale om trafik

CBB Mobil
5.863 kroner med abonnement i 1 måned.
Se priserne hos CBB Mobil her

Oister
6.145 kroner med abonnement i 1 måned.
Se priserne hos Oister her

YouSee
6.194 kroner med abonnement i 6 måneder.
Se priserne hos YouSee her

Greentel
6.240 kroner med abonnement i 1 måned
Se priserne hos Greentel her

Teleselskabet 3
6.280 kroner med abonnement i 6 måneder.
Se priserne hos 3 her

Telmore
6.354 kroner med abonnement i 6 måneder.
Se priserne hos Telmore her

Telenor
6.570 kroner med abonnement i 6 måneder.
Se priserne hos Telenor her

Telia
6.610,5 kroner med abonnement i 6 måneder.
Ingen aftale om trafik

Hvor får man OnePlus 7 Pro til den bedste pris?

Går man bare efter den billigste pris overhovedet på OnePlus 7 Pro blandt de danske teleselskaber, så er det hos Call me, man skal købe den.  De har telefonen til den samlet laveste pris. Det er YouSee, man skal gå efter for at finde den billigste 7 Pro, hvis man ikke har noget imod at binde sig til et YouSee-abonnement i seks måneder.

Praktisk talt alle teleselskaber sælger 7 Pro med mindst 8 GB RAM – kan du nøjes med versionen med 6 GB RAM, så kan du købe den hos webshops fra cirka 5.400 kroner.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

 

Opdateringer på sagen

Der er kommet nyt til sagen. Steen Jørgensen fortsatte fortællingen. d. 25/4/2019 fulgte vi artiklen op med nyheden; Find billig mobiltelefon med lang batteritidKlik her og læs artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..