Find bedste pris på iPhone 11 Pro – her er den billigst

Så er der lukket op for preorders på iPhone 11 Pro - se de bedste priser og hvor du kan finde Apples nye topmodel til den billigste pris.

Find bedste pris på iPhone 11 Pro – her er den billigst

Apple lancerede fornylig den nye iPhone 11-serie med i alt tre modeller, 11, 11 Pro og 11 Pro Max. Selve salget starter først den 20. februar men allerede i dag fredag den 13. september starter forudsalget. Sammenlign priser på iPhone 11 Pro og find billigste tilbud.

 

Bedste pris på iPhone 11 Pro

Herunder kan du se priser på den nye telefon fra Apple. Rangeringen er opsat i forhold til den laveste pris, så man let kan se, hvor man kan få telefonen billigst. Alle tilbud inkluderer mobilabonnement i seks måneder.

Det bedste tilbud på iPhone 11 Pro afhænger selvfølgelig af den samlede pris, men du skal også huske at tage med i betragtning, om abonnementet passer til dit forbrug og om det valgte teleselskab dækker godt, hvor du kommer til at bruge mobilen mest – både i hjemme, på jobbet og den by eller bydel, hvor du bor og bevæger dig mest rundt.

 

Pris på iPhone XS hos 3:
Fra 8.860 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Se mere hos 3 her.

Pris på iPhone XS hos YouSee:
Fra 8.875 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Se mere hos YouSee her.

Pris på iPhone XS hos Telenor:
Fra 9.110 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Se mere hos Telenor her.

Pris på iPhone XS hos Telmore:
Fra 9.090 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Se mere hos Telmore her.

Pris på iPhone XS hos Telia:
Fra 9.032,5 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.
Ingen aftale om trafik

Pris på iPhone XS hos Callme:
Fra 8.773,75 kroner inklusiv abonnement i en måned.
Ingen aftale om trafik

CBB Mobil, Oister, Fullrate og Greentel forhandler også Apple telefoner, men de er endnu ikke klar med priser på de nye æBle-telefoner.

 

Den billigste iPhone 11 Pro, september 2019

I guiden herover finder du sammenligning af priser på iPhone 11 Pro og prissammenligningen er fra september 2019. I guiden finder du priser på telefonen fra teleselskaberne 3, YouSee, Call me, Telenor, Telmore og Telia. Det bedste tilbud er på 8.860 kroner med abonnement i seks måneder, mens det dyreste tilbud lyder på 9.032,5 kroner, også med abonnement i seks måneder. Over seks måneder er Call mes tilbud på iPhone 11 Pro faktisk det dyreste, da man skal lægge 5 måneders mobilforbrug oven i prisen.

Se også: Sammenlign priser på iPhone 11 Pro