roskilde festival mobildækning

Facebook får dataforbruget til at eksplodere på Roskilde Festival

Roskilde Festival er Danmarks største festival og musikken er naturligvis i højsædet hos festivalgæsterne, men det er mobilforbruget så sandelig også.

3 er eksklusiv partner på mobilområdet på Roskilde Festival og de har netop offentlig tal for mobilforbruget fra årets festival, når det gælder data.

Se også: Mobilabonnementer hos 3 

 

63 procent mere datatrafik end sidste år

Torsdag formiddag havde 3′s mobilkunder således brugt 24,2 TB i løbet af festivalens få dage og det svarer til det samlede forbrug på hele festivalen sidste år. Fredag formiddag var tallet på 29,3 TB og det er 63% mere datatrafik i forhold til sidste år. 3 forklarer selv, at det svarer til én persons uafbrudte streaming af Netflix i halvandet år.

Mellem kl. 12.00 og 13.00 torsdag blev der sendt og modtaget 306 GB data og det er den hidtidige rekord for en time på dette års Roskilde Festival.

Se også: Mobilabonnementer med meget data

 

Facebook live-streaming får en del af æren

Bortset fra, at mange på Roskilde Festival streamer både musik og tv-serier ude på campingpladsen, så tilskriver 3 også Facebooks nye mulighed for at live streame som er en af årsagerne til stigningen i forbruget.

3 oplyser i øvrigt også, at top 3 mobiler på festivalen svarende til 44 % af mobilerne er iPhone 6, iPhone 5S og iPhone 6S.

Se også: Nyheder om teleselskaber