Få tre måneders gratis ViaPlay hos Telia

Telia tilføjer nu Viaplay til deres udvalg af streamingtjenester, der kan tilføjes mobilabonnementer. Det fejres med tre måneder gratis Viaplay.

Få tre måneders gratis ViaPlay hos Telia

Telia har netop fået streamingtjenesten Viaplay ind i deres udvalg, der kan tilføjes til mobilabonnementer. Derfor kan man lige nu få Viaplay de første tre måneder uden beregning. Vi tager her et kig på tilbuddet fra Telia og sammenligner deres mobilabonnementer med streamingtjenester med konkurrenterne.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Hos Telia har man kunnet få Netflix, Discovery+, HBO Max, TV 2 PLAY, C More og Spotify til en nedsat pris i forbindelse med køb af et mobilabonnement. Nu bliver tjenesten Viaplay tilføjet til dette udvalg, hvor der i den forbindelse gives minimum tre måneders gratis streaming.

Telia har fire forskellige mobilabonnementer, hvor der kan tilkøbes streamingtjenester. Nedenfor er et overblik:

  • 3 timers tale og 3 GB data (inkl. tre måneders Viaplay) til 89 kroner per måned
  • Fri tale og 20 GB data (inkl. tre måneders Viaplay) til 149 kroner per måned
  • Fri tale og 60 GB data (inkl. 12 måneders valgfri streamingtjeneste) til 189 kroner per måned
  • Fri tale og fri data ((inkl. 12 måneders valgfri streamingtjeneste) til 269 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Telia

Er Telias mobilabonnementer med streaming billige?

Er der penge at spare med Telias mobilabonnementer med streaming? Flere lavprisselskaber har lanceret mobilabonnementer med streamingtjenester, som ofte er en billigere løsning.

Hos Oister kan man for eksempel få Viaplay i et mobilabonnement med fri tale og 65 GB data til 143 kroner de første 6 måneder (derefter 179 kroner). Det er altså billigere end Telias abonnement og introperioden er dobbelt så lang, og man får langt mere data med i mobilabonnementet.

Man kan også vælge Viaplay hos CBB, hvor det mindste mobilabonnement med fri tale og 10 GB data koster 99 kroner per måned. Her kan man dog vælge to streamingtjenester til samme pris (fx Tidal musik, TV2 Play eller HBO Max) på 249 kroner per måned.

Du kan dog også vælge et helt almindeligt mobilabonnement og købe ViaPlay ved siden af. Oister har et mobilabonnement med 10 timers tale og 20 GB data til 79 kroner. ViaPlay koster 129 kroner per måned, hvilket giver en samlet pris på 208 kroner.

Husk at ovenstående mobilabonnementer med streamingtjenester kun er billige, hvis du rent faktisk benytter de medfølgende tjenester.

Se også: Tips og guides til mobilabonnementer