Få samling på dine spil hos Cashpoint

Er du en af dem, som nyder at tjene en ekstra skilling på væddemål, er den nyeste aktør på markedet måske noget for dig.

Få samling på dine spil hos Cashpoint

Dette indhold er sponsoreret. Er du en af dem, som nyder at tjene en ekstra skilling på væddemål, er den nyeste aktør på markedet måske noget for dig. Oprindeligt er den nyere bookmaker fra Tyskland, men i denne spændende Cashpoint anmeldelse, beretter SpilXperten om, at denne online portal for bookmakere skærer igennem i Danmark.

En ny gammel sag

Egentlig har denne tyske gigant været på markedet siden 2012, men alligevel er det en af de nye spilportaler på Danmarks marked. Derfor kan du, hvis du opretter du dig nu, være heldig at få del af en særlig velkomstbonus.

Vær dog opmærksom på, at der til bonussen medfølger en række regler og vilkår, som skal overholdes, før du kan få glæde af den. Cashpoint er bygget op omkring et cashpoint koncept, som gør, at du i takt med at du spiller mere, vil tjene flere point. I cashpoints svarer 50 kroner til 50.000 point.

En bookmaker i et lækkert design

Et af de særlige kvaliteter anmeldelsen opvejer, er det lækre indtryk brugeren får, når man besøger hjemmesiden. En æstetisk opsætning, en lækker brugervenlighed og friske farver guider dig hele tiden til, hvad der er vigtigt at forholde sig til, og hvad der er mindre vigtigt at tage hensyn til.

Specielt understreges det, hvor god en feature det er, at de højtprofilerede ligaer som Champions League og Europa League ligger på forsiden, og derfor er let tilgængelige for de mange fodboldglade kunder. Dog kritiseres det, at der ikke findes en søgefunktion, som gør det nemt for brugeren at finde de mere nicheorienterede afgreninger.

Vær med, når det sker

Hos Cashpoint kan du, som hos så mange andre online bookmaker aktører, spille på live-betting. Her kan du hver dag følge med i spændende spil, imens de udspiller sig, så du er helt med på beatet.

Til at assistere dig i dit spil, har de udviklet en livebetting-klient, som opstiller dagens kampe, og de muligheder du kan spille på. Dog får siden hård kritik for, ikke at kunne måle sig med andre online betting portaler, men tilmed noteres det, at der med tiden selvfølgelig vil ske en udvikling.

Læs anmeldelsen og vurdér

Måske er det en fordel for dig, at klikke dig ind og læse anmeldelsen. Det kan være, at din fremtidige spilportal vil blive Cashpoint, som særligt roses for sin brugervenlighed, sit design og sine fede features. I hvert fald skal portalen bydes velkommen til.