Få rabat på TV2 PLAY hos Telia – se alternativer

Telia tilbyder nu billig adgang til streamingtjenesten TV2 PLAY gennem sine mobilabonnementer. Se priser og alternativer til andre teleselskaber med TV2 PLAY.

Få rabat på TV2 PLAY hos Telia – se alternativer

Nu kan du hver måned spare penge på dit TV2 PLAY-streamingabonnement ved at tilkøbe det gennem et mobilabonnement hos Telia. Teleselskabet har nemlig lanceret muligheden for at kombinere Telia-mobilabonnementer med TV2 PLAY. Dermed udvider teleselskabet sin portefølje af streamingtjenester, som i forvejen tæller Netflix, Discovery+, Spotify og HBO Max.

Læs også: Mobilabonnement hos Telia? Dette taler for og imod

Spar 10 kroner om måneden på TV2 PLAY hos Telia

Telias koncept er, at streamingtjenesterne tilbydes som tilkøb. Du vælger derfor selv, hvilke streamingtjenester du vil kombinere med dit mobilabonnement. Fælles for alle streamingtjenester er, at du opnår en lille rabat ved at købe dem gennem Telia frem for hos streamingtjenesten selv.

Telia sælger adgang til TV2 PLAYs tre forskellige abonnementer uden reklamer til priser, der er 10 kroner under normalprisen. Dermed er der 120 kroner at spare om året, uanset om du vælger den billigste Basis-pakke eller den største Favorit + sport-pakke.

Priserne for TV2 PLAY som tilkøb til mobilabonnement hos Telia er som følger:

  • Basis (on demand-programmer): 69 kroner (normapris: 79 kroner)
  • Favorit (dertil 5 af TV2s livekanaler): 129 kroner (normalpris: 139 kroner)
  • Favorit + sport (dertil TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X og op til 15 ekstra eventkanaler): 189 kroner (normalpris: 199 kroner)

Derudover giver Telia også adgang til TV2 PLAY de første tre måneder uden beregning.

”I Telia går vi benhårdt efter at levere kvalitetsunderholdning til vores kunder. Det er et af de tiltag, der skal gøre os til førstevalget for familier i Danmark. Derfor er jeg glad for at kunne tilbyde vores kunder TV 2 PLAY til en favorabel pris,” siger Lone Kyhl Hendriksen, direktør for privatforretningen i Telia.

Alternative abonnementer med TV2 PLAY

Telia er ikke det eneste teleselskab, der sælger mobilabonnementer med TV2 PLAY. Det samme gør Telmore og teleselskabet 3.

Hos teleselskabet 3 minder konceptet om Telias. Her er TV2 PLAY et tilkøb til et mobilabonnement. Til forskel fra Telia er der dog ingen rabat hos 3 på basispakken. Den koster 79 kroner, mens der ligesom Telia er 10 kroner i rabat på Favorit- og Favorit + Sport-pakkerne.

Hos Telmore sælges adgang til TV2 PLAY som en del af en pakke med andre streamingtjenester. Den billigste løsning hos Telmore er et abonnement til 249 kroner per måned (99 kroner 1. måned) med fri tale og 60 GB data (22 GB i EU). Her får du adgang til både TV2 PLAY Basis uden reklamer samt Viaplay Film og Serier.

De to streamingtjenester koster tilsammen 189 kroner, så hvis du bruger disse, får du altså et temmelig billigt mobilabonnement med fri tale, 60 GB data og 5G-dækning for kun 51 kroner. Bruger du dog kun TV2 PLAY, kan Telmores abonnement i mindre grad betale sig.

Læs også: Guides til mobilabonnementer med streaming