Få mobilt bredbånd med fri data og Viaplay til halv pris

Lige nu kan man få halv pris på mobilt bredbånd med fri data, gratis 4G-router og streamingtjenesten Viaplay i tre måneder. Se tilbuddet her.

Få mobilt bredbånd med fri data og Viaplay til halv pris

Står du og mangler en billig omgang mobilt bredbånd med fri data og en gratis router? Så er der gode nyheder til dig, for det er netop hvad du lige nu kan få hos Oister, der også giver en omgang Viaplay-streaming med i hatten. Læs her hvordan du kan få mobilt bredbånd med fri data og Viaplay til halv pris i tre måneder samt en gratis 4G-router.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Billigt mobilt bredbånd til hjemmet med Viaplay

Mobilt bredbånd er en enkel, hurtig og praktisk måde at få bredbånd på. Og holder man øje med diverse tilbud hos teleselskaberne er det også den billigste måde at få bredbånd på. Dog er det de færreste, der sidder og holder øje med priserne – er du en af dem, kan du blot læse med her i stedet.

Oister har nemlig lanceret et nyt tilbud på mobilt bredbånd, der inkluderer en gratis router og Viaplay. Man får rabat på abonnementet med mobilt bredbånd og Viaplay de første tre måneder, hvorefter man betaler normalpris. Lad os tage et nærmere kig på det konkrete tilbud.

Tilbuddet inkluderer mobilt bredbånd med fri data, gratis router og streamingtjenesten Viaplay. Abonnementet kommer med hele 2.500 GB data og en helt gratis 4G-router. Oister giver abonnement og streaming til halv pris de første tre måneder. Normalprisen er 299 kroner, som det koster efter de tre måneder til 149 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Der er en oprettelse på 99 kroner, men ingen bindingsperiode. Man kan altså droppe det efter de tre måneder (og beholde routeren) eller beholde abonnementet.

Med eller uden Viaplay?

Er ovenstående et godt tilbud fra Oister? Ja, det må man sige, men bedst hvis du rent faktisk vil benytte dig af steamingtjenesten Viaplay. Alt i giver man en samlet pris på 1.443 kroner for mobilt bredbånd med fri data og Viaplay i 6 måneder.

Har du ikke brug for Viaplay byder Oister nemlig på et andet godt tilbud på mobilt bredbånd. I dette tilbud får man mobilt bredbånd med fri data (2.000 GB) og gratis router til nedsat pris i 6 måneder. Her er den samlede pris 1.233 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Det betyder, at man hos Oister reelt kun betaler 210 kroner for at have Viaplay i et halvt år. Normalprisen er 129 kroner per måned, hvilket løber op i 774 kroner. Men har du ikke brug for Viaplay kan du spare 210 kroner ved at tage dette tilbud.

Se også: Sådan får du det bedste mobile bredbånd