Få mobilabonnement med billig Viaplay i 6 måneder

Vil du have billig Viaplay? Lige nu kan du hos Oister få et mobilabonnement med Viaplay til en usædvanlig skarp pris i et halvt år.

Få mobilabonnement med billig Viaplay i 6 måneder

Der er penge at spare på både mobilabonnement og streamingtjenesten Viaplay hos Oister lige nu. Se tilbuddet, hvor man får en nedsat pris i 6 måneder.

Se også: Sammenlign priser og tilbud på mobilabonnementer

Tilbud på mobilabonnement med Viaplay til 159 kroner

Der er 20 procent at spare på et mobilabonnement med Viaplay hos Oister lige nu. Og man får den billigere pris i hele 6 måneder.

Er du glad for Viaplay ved du sikkert også, at det er en af de dyrere streamingtjenester. Det billigste abonnement på Viaplay (Viaplay Film og Serier) koster hele 149 kroner per måned.

Du kan dog spare mange penge på netop Viaplay, hvis du samtidig tegner et mobilabonnement hos Oister. Her får du mobilabonnementet oveni hatten til kun 10 kroner per måned.

Hos Oister betaler man i 6 måneder nemlig kun 159 kroner for mobilabonnement og Viaplay.

Lad os tage et nærmere kig på tilbuddet:

  • Fri tale, 70 GB og 30 GB data i EU samt Viaplay Film og Serier til 159 kroner i 6 måneder. Derefter er prisen 199 kroner per måned.

Se det aktuelle tilbud hos Oister

Et mobilabonnement med fri tale og 70 GB data koster cirka 110-120 kroner per måned. Viaplay Film og Serier koster 149 kroner per måned. Du får altså mobilabonnement og Viaplay til en samlet værdi på op til 269 kroner per måned til kun 159 kroner.

Der er ingen binding på dette mobilabonnement og oprettelse er gratis. Når du har bestilt dit mobilabonnement hos Oister med Viaplay, modtager du en mail med et aktiveringslink.

Husk at kigge på mobildækningen

Glem ikke at tænke over mobildækningen, inden du lader dig friste af et godt tilbud. Et billigt mobilabonnement giver ikke den store mening, hvis ikke man oplever god mobildækning og en hurtig internetforbindelse.

På Telepristjeks dækningskort kan du se mobildækningen i netop dit postnummer. Flexii anvender 3s mobilnet.

Mere end 10.000 danskere har delt ud af deres erfaringer med de danske teleselskabers mobildækning. Du kan hjælpe andre ved at udfylde formularen nedenfor.

Se også: Hvor god er teleselskabernes dækning hos dig?