Få mobilabonnement med 50 GB data til kun 89 kroner

Lavprisselskabet Oister lancerer nyt mobilabonnement med 50 GB data til kun 89 kroner. Vi tager et kig på abonnementet og laver prissammenligning med konkurrenter.

Få mobilabonnement med 50 GB data til kun 89 kroner

Teleselskabet Oister er i dag disket op med nye mobilabonnementer, hvor specielt ét ser ekstra interessant ud. I dette mobilabonnement får man hele 50 GB data til en månedlig pris på 89 kroner – og det synes vi kræver en prissammenligning med konkurrenterne.

Mere data til billigere pris

Er du glad for at bruge data på mobilen, kunne Oisters nye mobilabonnement muligvis friste. Her er ikke tale om halv pris i en periode, som i noget tid har været populært blandt teleselskaberne, men en fast lav pris.

I det nye mobilabonnement fra Oister får man 10 timers tale, 50 GB data og 8 GB EU-roaming til 89 kroner per måned. Abonnement er uden binding. Her er tydeligvis tale om et mobilabonnement til storforbrugere af mobildata, hvor der ikke er behov for meget taletid.

Mobilabonnementet kan bestilles nu og frem til den 21. februar 2022. Spørgsmålet er om Oisters nye mobilabonnement giver mest data til pengene, eller om konkurrenterne gør det endnu bedre – læs med herunder.

Se aktuelle tilbud hos Oister

50 GB data til 89 kroner – se prissammenligning

Er Oisters mobilabonnement med 50 GB data og 10 timers tale til 89 kroner billigst? Et besøg hos Oisters konkurrenter viser, at der faktisk er tale om en meget skarp pris.

Hos CBB finder man mobilabonnementet 10 timers tale og 40 GB data, som koster 99 kroner per måned (halv pris i tre måneder). Her får man samme taletid og 10 GB mindre datapakke – derudover er prisen 10 kroner dyrere per måned.

Hos eesy er et mobilabonnement med fri tale og 30 GB data til en pris på 99 kroner per måned (halv pris i tre måneder). Her får man mere taletid, men hele 20 GB mindre datapakke. Og prisen er derudover 10 kroner dyrere per måned.

Hos Call Me kan man få fri tale og 30 GB data til 99 kroner per måned, hvor man går ned på mobildata og op i pris i forhold til Oisters abonnement.

Det er derfor muligt at finde et mobilabonnement med mere taletid, men ikke med samme store datapakke som i Oisters abonnement til denne pris.

Se også: Tips og guides til billigere mobilabonnement

Opfølgning på sagen

Temaet døde ikke med det første redaktionelle stik. Daniel Søgaard Hald valgte at gå videre med sagen. 2/2/2022 fulgte redaktionen op med et indlæg omkring eesy har halv pris på mobilabonnementer – se prissammenligning – Læs her. De sidste nyheder om temaet finder du her.