Få mere end dobbelt så meget mobildata – til lavere pris

Vil du gerne have mere mobildata, men samtidig ikke vil betale mere for dit mobilabonnement? Skift til et lavprisselskab og få dobbelt så meget data - endda til en lavere pris.

Få mere end dobbelt så meget mobildata – til lavere pris

Sommeren er over os – en periode, hvor vi bruger mere mobildata end normalt. Rækker dine 10, 20 eller 30 GB ikke nok længere, men du vil samtidig ikke betale mere for dit mobilabonnement? Så bør du nok overveje at skifte til et lavprisselskab, hvor du kan få dobbelt så meget data til en lavere pris, end du betaler nu.

Få lavere pris og mere indhold ved et lavprisselskab

Der er stor sandsynlighed for, at du lige nu er mobilkunde hos et af landets store teleselskaber, som for eksempel Yousee, Telenor, 3 eller Telia. Derfor betaler du samtidig en høj pris, for det indhold der er i dit abonnement. Skifter du derimod til et lavprisselskab, som CBB, Oister, eesy, Duka og Greentel er der både penge at spare, men du får samtidig også et langt større indhold af mobildata – faktisk ofte dobbelt så meget.

Et par gode eksempler skal der selvfølgelig til.

Det første eksempel kommer her: Hos Yousee kan man få et mobilabonnement til 169 kroner per måned, hvor der er 30 GB data med. Kigger vi over hos et lavprisselskab, får meget mere til en lavere pris. Oister har 80 GB til kun 109 kroner og fri data for 10 kroner mere end abonnementet hos Yousee. Vil man blive på TDCs netværk, er eesy det oplagte valg. Her får man til kun 129 kroner per måned 80 GB data. Det er altså mere end dobbelt så meget data og til en lavere pris.

Det andet eksempel kommer her: Hos Telenor koster et mobilabonnement med 60 GB data 209 kroner. For 209 kroner kan man hos samtlige lavprisselskaber få mobilabonnementer med fri data og samtidig spare penge. Man kan endda få et mobilabonnement med fri tale, 80 GB data og 17 GB 17 GB data, som du frit kan benytte i EU, USA, Tyrkiet, Thailand og Canada. Og ikke nok med det, så kan du også ringe frit fra Danmark til de inkluderede lande. Dette abonnement er fra Duka og hedder dukaTALE World.

Det er let at skifte til et lavprisselskab

Som du tydeligt kan se, er der mange penge at spare, ved at skifte, samtidig med, at man får mere indhold i mobilabonnementet. Skifter man fra Yousee til Oister er der en besparelse på 720 kroner om året. Og man går fra 30 GB data til 80 GB data – det svarer til 600 GB data på et år.

Inden du skifter teleselskab skal du altid tage et kig på mobildækning. Du kan se hvilke lavprisselskaber der har bedst mobildækning i dit postnummer her.

Se også: Tips og tricks til billigere mobilabonnement