Få lydisolerede glasvægge til arbejdspladsen

Det kan være en rigtig god idé at anvende glasvægge til at skabe lydisolerede rum, så man lettere kan koncentrere sig på arbejdspladsen.

Få lydisolerede glasvægge til arbejdspladsen

Sponseret indhold. På mange arbejdspladser kan der være meget larm, hvilket kan gøre det svært at holde en god kontakt til kunden på enten en videosamtale eller på telefon. Derfor kan det være en rigtig god idé at anvende glasvægge til at skabe lydisolerede rum, så man virkelig kan mærke stilheden og lettere koncentrere sig om sine samtaler.

Skab telefonrum til medarbejderne

I dag bliver der skabt flere og flere forskellige rum på arbejdspladserne, som kan bruges til mange forskellige formål. Det gælder både institutioner, industri og andre erhverv. Et telefonrum, der er lavet med en lydisoleret glasvæg, kan være en rigtig god løsning i mange virksomheder. Så ved alle på arbejdspladsen nemlig, hvor de skal bevæge sig hen, hvis de skal i gang med et vigtigt møde eller et betydningsfuldt telefonopkald.

Et lydisoleret telefonrum er specielt gavnligt på arbejdspladser med meget aktivitet og støj. Det kan eksempelvis være på kontorer, hvor mange kollegaer modtager opkald og taler med hinanden for at få løst de daglige opgaver. Det kan også være en stor fordel i industrivirksomheder, da store maskiner og værktøj kan skabe meget støj, som gør det svært at have en koncentreret telefonsamtale.

Heldigvis findes der mange løsninger, når det kommer til glasvægge. Det er nemlig muligt at få varianter i aluminium, store New Yorker-glasvægge, matteret glasvægge og meget mere. Du kan derfor sagtens få en væg, der passer perfekt til indretningen i din virksomhed. Med de mange forskellige modeller på markedet kan du få det lige præcis, som du gerne vil have det.

Forskellige glasvægge til din arbejdsplads

Du kan finde et væld af vægge, som du kan kombinere eller bruge enkeltvis til at lave et godt telefonrum til din virksomhed. Er det eksempelvis meget vigtigt, at din arbejdsplads har brandsikre glasvægge, eller skal rammen være lavet af et specifikt materiale? Så er det bare at søge efter det, du ønsker – så er mulighederne helt sikkert derude.

Fordelen ved en lydisoleret glasvæg til telefonrummet er, at den er mest ideel til at skabe et telefonrum. Kollegaer kan tydeligt se, om rummet er i brug, og man har endda også mulighed for at signalere til personen inde i rummet, hvis man har nødvendig eller presserende information.

Har din virksomhed også brug for at kunne fjerne væggene, kan I anskaffe jer glas-skillevægge. De udgør en supersmart og hurtig måde at skabe et lydisoleret rum på. Derudover er væggene lette at fjerne igen, når de ikke længere skal bruges.

Følg reglerne til kontorindretningen

En glasvæg har mange gode egenskaber til kontor og industri. Den kan nærmest passe ind i alle slags indretninger, så den er altid en god løsning. Der er dog stadig nogle regler, som skal overholdes, når du indretter et kontor.

Reglerne er med til at sikre, at du mindsker risikoen for helbredsproblemer og øger sikkerheden på kontoret. De omhandler blandt andet, hvor meget lys der skal kunne komme ind på kontoret. Du kan læse meget mere om reglerne hos Arbejdstilsynet, så du kan sikre dig at skabe den bedst tænkelige indretning for dig og dine ansatte.