Få gratis Samsung Galaxy Watch 4 ved køb af mobilabonnement

Var det noget med et Samsung Galaxy Watch 4 til 0 kroner? Med et mobilabonnement fra Oister er det lige nu muligt - læs hvordan.

Få gratis Samsung Galaxy Watch 4 ved køb af mobilabonnement

Var det noget med et lækkert gratis smartwatch fra Samsung? Så kan du lige nu få Samsung Galaxy Watch 4 til 0 kroner, hvis du samtidig køber et mobilabonnement hos Oister.

Se også: Laveste priser på mobilt bredbånd

Fri tale og data inklusiv Galaxy Watch 4

I samme stil med tilbuddet, hvor man får gratis adgang og turbånd til Tivoli, kan man nu få et gratis smartwatch hos mobilselskabet Oister. Men hvordan?

Det er faktisk ganske simpelt. Hvis man køber Oisters mobilabonnement med fri tale og fri data, får man mulighed for at få et gratis Samsung Galaxy Watch 4.

  • Fri tale, Fri data og 22 GB data i EU inklusiv et Samsung Galaxy Watch. Prisen er 179 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Oister

Prisen på 179 kroner er det samme, som Oisters normale pris på dette abonnement. Man får dog ikke glæde af deres nuværende tilbud, hvor man får abonnement de første tre måneder til 89 kroner. Dertil binder man sig til abonnement i 6 måneder, når man benytter sig af tilbuddet.

Brug det til billigt mobilt bredbånd

Er fri tale og fri data alt for meget til dit mobilforbrug? I gennemsnit brugere danskere knap 18 GB data per måned, og derfor vil fri data, 2.000 GB i dette tilfælde, være langt mere end du kan nå at bruge på en måned.

Men der er et smart trick, som giver dig billigt bredbånd og et gratis Galaxy 4-smartwatch oven i hatten.

Vil du have mest muligt ud at tilbuddet er vores anbefaling derfor, at du bruger det til mobilt bredbånd. Måske har du allerede en 4G eller 5G router? Hvis ikke, kan de købes meget billigt brugt.

Smid simkortet fra Oister med fri tale og data heri, og du har bredbånd til 179 kroner per måned med fri af data. Det kan du bruge derhjemme, i sommerhuset, i campingvognen eller mange andre steder, hvor du har brug for internet.

Se også: Tips og guides til bredbånd