Få gratis Apple AirPods ved køb af mobilabonnement

Kunne du tænke dig et sæt gratis 2. generations Apple AirPods til en værdi af 1.000 kroner? Så skal du blot købe mobilabonnement hos lavprisselskabet OiSTER.

Få gratis Apple AirPods ved køb af mobilabonnement

Der er rigtig mange penge at spare ved at skifte teleselskab regelmæssigt. Lige nu lokker lavprisselskabet OiSTER for eksempel med et rigtigt godt tilbud på gratis Apple AirPods (2. gen.) til 0 kroner, hvis du køber et specifikt mobilabonnement hos teleselskabet.

Tilbuddet gælder ved køb af et mobilabonnement med fri tale, fri data (22 GB i EU – dog 50 GB indtil 31/08) og 5G for 179 kroner per måned. Der er seks måneders binding og et oprettelsesgebyr på 99 kroner, hvilket giver en mindstepris på 1.173 kroner. Der er ikke krav om, at man skal flytte sit mobilnummer til OiSTER, så tilbuddet gælder altså også ved oprettelse af et nyt mobilnummer.

Gå til tilbuddet og få gratis AirPods her

Spar op til 949 kroner

Hvor meget sparer man ved at bestille mobilabonnement med gratis AirPods hos OiSTER? Temmelig meget faktisk.

Den laveste pris på 2. generations Apple AirPods med levering hos den billigste elektronikforhandler er pt. 1.058 kroner. For at få gratis AirPods hos OiSTER er man som bekendt nødt til at købe selskabets største abonnement med fri data. Men en gennemsnitlig dansker bruger faktisk kun 20 GB data per måned. Vi antager derfor, at de fleste kan være dækket ind af et mobilabonnement med 50 GB data til kun 99 kroner hos OiSTER.

Dermed kan man i praksis risikere at betale 79 kroner for meget om måneden for det større mobilabonnement i seks måneder. Det er 474 kroner, der skal trækkes fra besparelsen. Den reelle besparelse for dem, som har et gennemsnitligt mobilforbrug og ikke har brug for fri data, hedder dermed 485 kroner.

Men hvis du derimod plejer at betale til et mobilabonnement med fri data, er OiSTERs tilbud hele 959 kroner billigere, end hvis man køber det billigste abonnement med fri data til 179 kroner per måned hos OiSTER eller duka og AirPods hos den billigste elektronikforhandler.

Står du og mangler et nyt sæt trådløse in ear-høretelefoner, og har du ikke noget imod at skifte teleselskab, er der altså rigtig mange penge at spare – uanset om du har et højt eller gennemsnitligt mobilforbrug. Husk dog altid at tjekke mobildækningen i dit område, inden du skifter teleselskab.

Læs også: Sammenlign priser på mobilabonnementer