Få fri tale og data for 99 kroner om måneden

Lavprisselskabet Eesy tilbyder lige nu mobilabonnement med fri data og tale til 99 kroner om måneden + ekstra datasimkort til 20 kroner.

Få fri tale og data for 99 kroner om måneden

Som en del af en lokkekampagne tilbyder det nye lavprisselskab Eesy nu mobilabonnement med fri data og fri tale til 99 kroner om måneden de første to måneder, man har abonnementet.

Fri data for 99 kroner om måneden

Det er en rigtig skarp pris på et mobilabonnement med fri data. Nu tænker du måske, at man så er bundet til abonnementet i seks måneder og at man så ikke kan komme ud af det før bindingsperioden er ophørt. Oplever man dårlig mobildækning med selskabet, så er 99 kroner om måneden pludselig ikke et godt køb. Faktisk vil det være et dårligt køb.

Men du skal ikke frygte lang bindingsperiode på abonnementet hos Eesy. De benytter nemlig ikke bindingsperiode, heller ikke på dette tilbud. Du kan altså teste Eesy af og se, om det er et godkendt teleselskab for dig. Finder du hurtig ud af, at du hellere vil være kunde i et andet teleselskab, så kan du altså hurtigt skifte uden at det har kostet dig en mindre formue i spildt abonnement.

Det er også værd at nævne, at man ikke betaler oprettelsesgebyr og at abonnementet inkluderer roaming med 10 GB data i EU om måneden.

Læs mere om tilbuddet hos Eesy her

Se også: Tilbud på telefoner med abonnement

Få ekstra datasimkort for kun 20 kroner om måneden

Det er også værd at nævne, at man kan tilkøbe et datadelingskort for 20 kroner om måneden. På den måde kan du få et ekstra data-simkort, som du kan sætte i en 4G-router eller anden opkoblet enhed med plads til datasimkort. Det betyder rigtig billig bredbånd i hjemmet.

Abonnementet med fri tale og data har fair use-grænse på 1.000 GB data om måneden. Prisen de første to måneder er som sagt 99 kroner om måneden og herefter er prisen 179 kroner om måneden. For at få glæde af tilbuddet skal du oprette abonnement på det senest den 30. november.

Eesy benytter i øvrigt TDC’s netværk flere år i træk er kåret til at have Danmarks bedste mobilldækning. Læs mere om Eesys mobilabonnementer.

Se også: Mobilabonnementer med fri data

Gode tilbud på telepristjek.dk

Her på telepristjek.dk holder vi hele øje med gode tilbud på mobilabonnementer. Husk at følge med dagligt her på sitet, så du ikke misser gode tilbud og muligheden for at spare penge hver måned.

Se også: Bedste priser på mobilabonnementer

Opdateringer af emnet

Efterfølgende tog fortællingen en ny drejning. Steen Jørgensen holdt fast i sin interesse i tematikken. 30/10/2020 var der nyt om emnet i historien om Fordele, ulemper og priser hos YouSeeKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Seneste nyheder om Mobilabonnement ser du her..