Få fri tale og 40 GB til 39 kroner resten af året

Resten af året kan du spare 60 procent på et mobilabonnement med fri tale, 40 GB data og 15 GB EU-data. Se tilbuddet fra duka her.

Få fri tale og 40 GB til 39 kroner resten af året

Der er lige nu 60 procent at spare på mobilabonnementer hos duka lige nu. Vælg mellem to mobilabonnementer, der resten af året kun koster 39 kroner per måned.

Se også: Find laveste priser på mobilabonnementer

Spar 60 procent på 40 GB data og fri tale

Det er mobilselskabet duka der fejrer sensommeren med to tilbud på mobilabonnementer, der er ret så fristende. Der er nemlig mulighed for at spare 60 procent på to af deres mobilabonnementer resten af året.

Man kan vælge mellem disse to mobilabonnementer:

  • Fri tale, 40 GB data og 15 GB EU-data: 39 kroner per måned resten af 2023. Derefter 99 kroner.
  • Fri tale, 25 GB data og 25 GB EU-data: 39 kroner per måned resten af 2023. Derefter 99 kroner.

Se tilbuddet hos duka

Vent ikke for længe

Der er ingen binding på abonnementerne fra duka. Tilbudsprisen gælder resten af 2023. Tilbuddet kan seneste købes den 4. september 2023.

Hvilket af de to abonnementer skal du vælge? Den store forskel finder man i datapakken. Det ene abonnement har mere data til brug i Danmark (40 GB), hvor det andet har mere data til brug i Europa (25 GB) samt Storbritannien, Norge, Færøerne og Island.

Skal du rejse meget i Europa i resten af 2023, skal du vælge abonnementet med 25 GB EU-data. Men skal du ikke, så vælg det med 40 GB til brug herhjemme.

Andre gode tilbud på mobilabonnementer

En lang række af de billigste teleselskaber i Danmark har nu lanceret deres fristende tilbud på mobilabonnementer med nedsatte priser. Ovenstående ser dog ud til at være det et af de bedste.

Her er andre tilbud på mobilabonnementer:

Hos CBB får man fri tale og 30 GB data til 19 kroner per måned i to måneder (normalpris 99 kroner). Se tilbuddet hos CBB.

Hos Oister kan man få fri tale og 100 GB data til 49 kroner i fire måneder (normalpris 99 kroner). Se tilbuddet hos Oister.

Til sidst kan man hos eesy få fri tale og 50 GB for 29 kroner i to måneder (normalpris 119 kroner). Se tilbuddet hos eesy.

Se også: Guides til valg af mobilabonnementer