Få fri tale og 35 GB data til halv pris resten af året

Teleselskabet Duka frister med skarpt tilbud på et mobilabonnement med fri tale og 35 GB data. Resten af året får du abonnementet til halv pris.

Få fri tale og 35 GB data til halv pris resten af året

Er du på jagt efter et godt tilbud på et billigt mobilabonnement, skal du læse med herunder. Teleselskabet Duka åbner nu op for, at man resten af 2022 kan få deres abonnement med fri tale og 35 GB data til halv pris.

Flere teleselskaber har sat gang i tilbudskampagner, hvor man får et antal måneder til nedsat pris. Senest har vi skrevet om Call Me, der giver halv pris resten af året. Den er teleselskabet Duka også med på, hvor de frister med et virkelig godt mobilabonnement til en lav pris.

Halv pris på mobilabonnement

Duka er som teleselskab bedst kendt for deres høje serviceniveau og abonnementer med fri tale, hvor man kan ringe helt frit i og til hele Europa – uanset hvor i EU man er. Og nu udbydes et af deres mest populære mobilabonnementer til halv pris.

Der er her tale om et mobilabonnement med fri tale (i og til EU, Norge, Færøerne og Island), 35 GB data samt 35 GB dataroaming til brug i EU. Mobilabonnementet har normalt en månedlig pris på 119 kroner, men koster frem til årsskiftet kun halv pris, altså 59,50 kroner per måned. Man får altså halv pris frem til 31/12-2022.

Tilbuddet ser ud til at løbe resten af året, men jo hurtigere man slår til, desto mere sparer man naturligvis. Der er ingen binding på abonnementet.

Se aktuelle tilbud hos Duka

Alternativer og andre tilbud?

Som nævnt er Duka ikke de eneste, der lige nu giver rabat på mobilabonnement. Det samme gør eesyCBB Mobil og OiSTER. Herunder kan du se alternativer til Dukas mobilabonnement:

CBB Mobil kører i en begrænset periode med første måned til 0 kroner for en række mobilabonnementer. Se aktuelle priser og tilbud hos CBB Mobil

eesy, som bruger TDC NET, kører i en begrænset periode med halv pris de første tre måneder for alle. Se aktuelle priser og tilbud hos eesy

OiSTER, som bruger 3’s mobilnet, giver første måned gratis i to af sine mobilabonnementer: Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

Se også: Tips til bedre mobiltelefoni