Få fri tale og 30 GB til kun 29 kr resten af 2023

Lige nu sparer du hele 68 procent på et mobilabonnement med fri tale, 30 GB data og 12 GB EU-data. Se tilbuddet fra duka her.

Få fri tale og 30 GB til kun 29 kr resten af 2023

Der er mange penge at spare, hvis du hopper på dette tilbud fra duka. duka har tilbud på deres mobilabonnement med 30 GB data og fri tale til kun 29 kroner resten af året.

Se også: Find det bedste mobilabonnement til dig

Stor besparelse på fri tale og rigeligt med data

Bruger du slet heller ikke datapakken inkluderet i dit mobilabonnement? Langt de fleste køber et mobilabonnement med alt for meget data, som de aldrig får brugt. Faktisk brugere danskere i gennemsnit kun 17,8 GB per måned.

Du behøver derfor hverken, 50, 100 eller 200 GB data, hvis du har et gennemsnitligt forbrug. Et mobilabonnement med 30 GB giver en god buffer, hvis du en måned har brug for ekstra data. Et mobilabonnent med dét, kan du købe til nedsat pris nu.

  • Fri tale, 30 GB data og 12 GB EU-data: 29 kroner frem til 31/12-2023. Derefter er prisen 99 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos duka

Prisen på 99 kroner per måned er ganske rimelig, men 29 kroner i resten af 2023 er værd at skifte mobilselskab for.

Der er ingen binding på mobilabonnement fra duka og heller intet oprettelsesgebyr.

Tjek din dækning på dukas mobilnetværk

Er du fristet af ovenstående tilbud, forstår vi dig godt. Dog er et nyt mobilabonnement kun et godt køb, hvis dækningen også er god. Derfor bør du undersøge din dækning med et mobilabonnement fra duka først.

duka bruger Telia og Telenors mobilnetværk, som dækker det meste at Danmark. Der kan, ligesom på alle andre mobilnetværk, være steder, hvor dækningen ikke er tilstrækkelig. Det går ud over opkaldskvaliteten og datahastigheden. Det gælder som sagt på alle tre mobilnetværk i Danmark.

Du kan ganske hurtigt og let undersøge teleselskabernes dækning nær dig, inden du skifter teleselskab. På Telepristjek.dk kan du se et kort over teleselskabernes dækning i Danmark på baggrund af mere end 10.000 danskeres erfaringer med de forskellige teleselskaber.

Her kan du også selv hjælpe andre danskere ved at dele ud af dine oplevelser med teleselskaberne ved at deltage i spørgsundersøgelsen.

Se også: Laveste priser på mobiltelefoni