Få fri tale og 25 GB til 44 kroner helt til april

Lige nu kan du få et mobilabonnement med fri tale og 25 GB data til kun 44 kroner helt frem til april 2024. Se tilbuddet fra duka.

Få fri tale og 25 GB til 44 kroner helt til april

Teleselskabet duka er nu klar med et meget fristende tilbud på et mobilabonnement, der passer godt til de flestes forbrug. Læs mere om tilbuddet herunder.

Se også: Se billigste mobilabonnementer

Spar hele 55 procent på dit mobilabonnement

Nu er der efterårstilbud på et interessant mobilabonnement fra duka. Hvorfor er det så interessant? Først og fremmest fordi det er billigt og der er lette penge at spare. Dernæst fordi indholdet i dette mobilabonnement vil passe fint til den gennemsnitlige danskeres forbrug.

I gennemsnit bruger danskere cirka 18 GB data hver måned på mobilen. Vi anbefaler, at man dertil har en lille buffer, så man ikke ender med at løbe tør. Derfor passer de 25 GB i dette abonnement godt til rigtig mange.

Lige nu sparer man hele 55 procent på mobilabonnementet helt frem til den 31/3-2024. Lad os tage et nærmere kig på mobilabonnementet fra duka.

  •  Fri tale, 25 GB og 25 GB EU-data: 44 kroner frem til 31. marts 2024. Derefter er prisen 99 kroner per måned.

Se tilbuddet hos duka

Bestil inden den 19. november

Der er ingen binding på abonnementet fra duka. Man kan derfor beholde det i perioden, hvor der er nedsat pris og derefter skifte. Man skal selvfølgelig også forblive kunde, for prisen på 99 kroner per måned er meget rimeligt.

Man skal ikke vente for længe med at tegne dette abonnementet, da tilbuddet fjernes den 19. november.

Er duka et godt teleselskab?

Overvejer du dette tilbud, er det selvfølgelig værd at vide, om kunderne har gode erfaringer med teleselskabet. Ifølge brugernes bedømmelser er Duka et af de bedste teleselskaber herhjemme, baseret på deres kundeservice, mobildækning og samlede kundetilfredshed. Duka scorer 8,41 ud af 10 i kundetilfredshed og ender med en samlet score på 8,26 ud af 10.

Duka benytter TT-mobilnetværket (Telia og Telenor). Se overblik over mobildækning her.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer