Få billigt 5G-internet med 6 måneders gratis HBO Max

Lige nu kan du få 5G-bredbånd med 1.000 GB data, gratis låne-router og 6 måneders gratis HBO Max film- og seriestreaming. Læs om tilbuddet.

Få billigt 5G-internet med 6 måneders gratis HBO Max

Hvad siger du et gratis abonnement på streamingtjenesten C More og 6 måneder gratis HBO Max? Det kan du få med, hvis du bestiller 5G-internet hos Telia, der lige nu er på tilbud. Vi tager her et kig på det aktuelle tilbud hos Telia.

Se også: Se laveste priser på mobilt bredbånd

Få 5G-bredbånd med låne-router til 199 kroner

Hos Telia er der lige nu rabat på hurtigt 5G-internet med en gratis låne-router og med mulighed for gratis C More streaming og 6 måneder gratis HBO Max.

Normalt koster 5G-internet hos Telia 329 kroner, men er lige nu på tilbud. Det betyder, at man får det første halve år til nedsat pris. Se tilbuddet nedenfor.

  • 5G-bredbånd med gratis lånerouter med gratis C More og 6 måneders gratis HBO Max: Pris 199 kroner første 6 måneder. Derefter er prisen 329 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos Telia

Der er inkluderet 1.000 GB i abonnementet, hvilket er rigeligt i de fleste husstande. Der er 6 måneders binding på abonnementet.

Det er også muligt, at få rabat på andre streamingtjenester hos Telia, når man bestiller 5G-bredbånd. For eksempel Netflix, ViaPlay, Tv2 Play, Spotify Family, Discovery+ og andre tjenester.

Skift efter de 6 måneder

Efter de 6 måneder stiger prisen til 329 kroner. Det kan derfor betale sig, at opsige abonnementet hos Telia, inden man skal betale normalprisen, da der både er andre tilbud på markedet og billigere priser på 5G-bredbånd, som man med fordel kan skifte til.

Husk at tjekke dækningen

Inden man bestiller 5G-internet er det vigtigt, at man tjekker dækningen i området, hvor det skal bruges.

Inden man bestiller det hos Telia undersøges det, om der er 5G-dækning i området. Det er dog vores anbefaling, at man også selv tjekker det, da dækningen er helt afgørende for hastigheden på internettet.

Du kan ganske hurtigt og let undersøge teleselskabernes dækning nær dig, inden du skifter teleselskab. På Telepristjek.dk kan du se et kort over teleselskabernes dækning i Danmark på baggrund af mere end 10.000 danskeres erfaringer med de forskellige teleselskaber.

Her kan du også selv hjælpe andre danskere ved at dele ud af dine oplevelser med teleselskaberne ved at deltage i spørgsundersøgelsen.

Se også: Tips til internetopkoblingen