Få Apple AirPods til 0 kroner ved køb af billigt mobilabonnement

Slå to fluer med et smæk hos OiSTER ved at købe et billigt mobilabonnement og samtidig få et sæt 2. generations Apple AirPods med i købet ganske gratis.

Få Apple AirPods til 0 kroner ved køb af billigt mobilabonnement

Er du til gode tilbud og billige mobilabonnementer? Så læs med her, for OiSTER har nemlig et godt tilbud, som uden tvivl kan friste.

Lige nu kan du få et sæt 2. generations Apple AirPods med i købet for 0 kroner, hvis du køber et mobilabonnement hos OiSTER.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Få Apple AirPods (2. gen.) til 0 kroner

Mobilabonnementet indeholder fri tale, 500 GB data (25 GB i EU) og 5G og koster 149 kroner per måned. Det skulle vist være mere end rigeligt data til selv de mest datahungrende danskere.

Der er naturligvis et lille men. Godt nok koster Apple AirPods rent faktisk 0 kroner, men betingelsen for det gode tilbud er, at du binder dig til mobilabonnementet i seks måneder. Det giver en mindstepris på 993 kroner, da der også er et oprettelsesgebyr på 99 kroner.

Det er dog stadig et ufatteligt godt tilbud. OiSTER er nemlig et lavprisselskab og sælger billige mobilabonnementer, så derfor taber du ikke rigtigt noget ved at være bundet i seks måneder. Det havde været noget helt andet, hvis du måtte binde dig til et dyrt mobilabonnement.

Ulempen kan naturligvis være, at du i de seks måneder er nødt til at have et mobilabonnement, der er lidt dyrere, end hvad du reelt kan nøjes med. Måske du rent faktisk kunne nøjes med et billigere mobilabonnement til 99 kroner per måned? Ja, så er det i teorien 6 x 50 kroner (300 kroner i alt) af besparelsen, der forsvinder.

Du sparer penge, uanset hvor billigt mobilabonnement du har i forvejen

2. generations Apple AirPods koster hos den billigste elektronikforhandler 989 kroner med fragt. Det vil i praksis sige, at selv hvis du har det absolut mindste og billigste mobilabonnement på markedet til 19 kroner per måned, så sparer du stadig penge ved at have mobilabonnement hos OiSTER i seks måneder og købe AirPods hos OiSTER. Det er jo ikke så dårligt, vel?

Få gratis Apple AirPods (2. gen.) hos OiSTER her

Tilbuddet gælder så længe lager haves, så skynd dig at gå til tilbuddet og slå til.

Masser af andre gode tilbud hos OiSTER

Er du ikke til Apple AirPods? Så er der heldigvis mange andre gode bundles hos OiSTER, hvor du kan købe et mobilabonnement sammen med blandt andet gratis:

Se alle de gode tilbud hos OiSTER