Få Apple AirPods eller Samsung-earbuds til 0 kroner

OiSTER har et ualmindeligt godt tilbud: Køb mobilabonnement hos selskabet og få et gratis sæt Apple AirPods eller Samsung Galaxy Buds 2.

Få Apple AirPods eller Samsung-earbuds til 0 kroner

Kunne du tænke dig et gratis sæt Apple AirPods (2. gen) eller Samsung Galaxy Buds 2? Så skal du lige nu slå til hos lavprisselskabet OiSTER.

Teleselskabet frister nemlig med to virkelig gode tilbud på de populære trådløse øretelefoner fra henholdsvis Apple og Samsung. Uanset om du gør brug af det ene eller andet tilbud, er der rigtigt mange penge at spare. Lad os kigge nærmere på de to tilbud.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Gratis Apple AirPods hos OiSTER

Ved køb af et mobilabonnement med fri tale, fri data (22 GB i EU) og 5G for 179 kroner per måned får du et sæt 2. generations Apple AirPods til 0 kroner med i købet.

Apple AirPods (2. generation) er fra 2019 og koster 1.082 kroner hos den billigste forhandler.

Betingelsen for at få et sæt gratis Apple AirPods er dog, at du binder dig til mobilabonnementet i 6 måneder og betaler 99 kroner i oprettelse. Heldigvis er OiSTER det lavprisselskab med de skarpeste priser, så du finder ikke et billigere mobilabonnement med fri data end hos netop OiSTER.

Køb Apple AirPods til 0 kroner her

Samsung Galaxy Buds 2 til 0 kroner hos OiSTER

Det andet gode tilbud hos OiSTER appellerer mere til dem, som ejer en Android-telefon. Samsung Galaxy Buds 2 koster 638 kroner hos den billigste elektronikforhandler, men hos OiSTER er de altså ganske gratis.

For at få Galaxy Buds 2 til 0 kroner skal du købe OiSTERs mobilabonnement med fri tale, 500 GB data (18 GB i EU) og 5G for 149 kroner per måned med 6 måneders binding og et oprettelsesgebyr på 99 kroner.

149 kroner for et sådan mobilabonnement finder man, ligesom med OiSTERs fri data-abonnement, heller ikke billigere hos andre teleselskaber.

Køb Samsung Galaxy Buds 2 til 0 kroner her

Spar næsten 1.000 kroner

Selv hvis du har et billigt abonnement i dag, er der mange penge at spare ved at købe et af OiSTERs mobilabonnementer med enten Apple AirPods eller Samsung Galaxy Buds 2 til 0 kroner.

For at finde din besparelse skal du tage månedsprisen på dit nuværende mobilabonnement, gange den med seks og lægge beløbet sammen med prisen på et sæt AirPods eller Samsung-earbuds. Den samlede pris holder du op imod mindsteprisen hos OiSTER, som er 1.173 kroner for AirPods og 993 kroner for Samsung Galaxy Buds 2.

Hvis du i forvejen har et mobilabonnement med fri data til 179 kroner, er besparelsen på AirPods derfor i praksis 983 kroner. Betaler du i dag mere end 179 kroner for et mobilabonnement, er besparelsen endnu større.

Det samme gælder for Samsung Galaxy Buds 2. Har du for eksempel et mobilabonnement til 149 kroner, vil besparelsen hos OiSTER være 539 kroner.

Men hvis du sagtens kan nøjes med et mindre abonnement med eksempelvis 50 GB data for 99 kroner per måned, forsvinder lidt af besparelsen i de seks måneder, hvor du er bundet til et af OiSTERs større abonnementer. I så fald vil besparelsen hedde 503 kroner på AirPods og 59 kroner på Samsung Galaxy Buds 2.

Se også: Find den bedste mobildækning nær dig 

Giv dit abonnement et tjek igen om et halvt år

Husk at skifte til et mindre og billigere mobilabonnement – hos for eksempelvis OiSTER selv – efter bindingsperioden, hvis fri data eller 500 GB data er væsentligt mere, end hvad du rent faktisk har behov for.

Find mobilabonnementer hos teleselskaber med den bedste dækning i netop dit postnummer her.