Få 5G-bredbånd til halv pris med et mobilabonnement

Du kan få 5G-bredbånd med samme høje hastighed og fri data, men spare helt op til 50 procent. Du skal blot bruge et mobilabonnement.

Få 5G-bredbånd til halv pris med et mobilabonnement

Der er mange gode og fristende tilbud på 5G-bredbånd lige nu, men faktisk bør mange danskere undgå dem. Der er nemlig mange penge at spare med et smart lille trick, som ikke går på kompromis med noget og som alle kan bruge.

Se også: Sammenlign tilbud og priser på mobilt bredbånd

Kan man bruge et mobilabonnement til 5G-bredbånd?

Ja, det kan man – og der er en stor sandsynlighed for, at burde gøre det. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at gøre det. Og hvorfor så det?

Et abonnement på 5G-bredbånd med fri data inkluderer hos teleselskaberne og andre udbydere en lånerouter. Denne router skal retur, når abonnementet opsiges.

Typisk koster disse abonnementer 269 kr. hos de billigste udbydere og op til 299 kr. Måske lyder det ikke så dyrt for internet til hjemmet? Nej, men det kan gøres meget billigere.

De fleste danskere beholder deres abonnement på internet i lang tid, da det er besværligt at udskifte. I stedet for at vælge et dedikeret bredbåndsabonnement med 5G og lånerouter bør man derfor vælge et mobilabonnement.

Det betyder, at man selv skal købe en 5G-router. Disse koster omkring 2.000 kr. i en god kvalitet. Det er de første måneder en dyrere løsning, men vil derefter være langt billigere.

Se laveste priser på 5G-routere

Der er intet problem i at bruge et almindelig mobilabonnement i en router til 5G-bredbånd – det vil fungere på præcis samme måde som et abonnement til formålet. Man skal dog lige huske at deaktivere pinkode på simkortet, inden man sætter det i routeren.

Så meget kan du spare på 5G-bredbånd med mobilabonnement

Køber du selv 5G-router og et mobilabonnement med fri data og 5G vil dette være en dyrere løsning de første måneder. Det vil med tiden blive meget billigere – faktisk kan du spare helt op til 50 procent.

Du skal forvente, at der går op til 18 måneder, inden denne løsning er billigere. Eftersom man holder fast i bredbåndsabonnementet i lang tid, er det investeringen værd.

Herefter kan man komme helt ned og betale 154 kr. per måned for mobilt bredbånd med fri data og 5G. Lige nu finder man billigste mobilabonnement med fri data hos Flexii.

Havde man i stedet valgt et abonnement på 5G-bredbånd med router hos en udbyder ville prisen blive ved med at koste op til 299 kr. per måned. Der er altså mere end 1.700 kr. at spare om året, når man har haft det i halvandet år.