Er dette mobilabonnement årets bedste til prisen?

Oister frister med et mobilabonnement til kun 79 kroner per måned, der kan dække mange behov. Er det det bedste mobilabonnement til prisen?

Er dette mobilabonnement årets bedste til prisen?

Er du en rimelig gennemsnitlig mobilbruger når det kommer til behovet for taletid, mobildata og roaming, burde Oisters mobilabonnement kunne dække dit behov for kun 79 kroner per måned. Vi tager et kig på mobilabonnementet her og sammenligner med andre i prisklassen.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer

Et godt og billigt mobilabonnement fra Oister

Er du ikke storforbruger af taletid og mobildata, kunne dette mobilabonnement fra Oister være et usædvanligt fornuftigt køb. Her får man en fornuftig pakke af tale, data og roaming, der burde være nok for rigtig mange forbrugere.

Mobilabonnementet til 79 kroner per måned fra Oister inkluderer 15 timers tale, 15 GB data og 10 GB EU-data. Der er ikke tale om en nedsat pris i en periode, men derimod en fast pris. Der er ingen binding på abonnementet.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Er du fristet, skal du snart slå til. Oister oplyser, at dette tilbud forsvinder den 20. marts. Du kan altid tjekke dit nuværende forbrug hos din udbyder, hvor du kan se om det matcher ovenstående.

Det bedste mobilabonnement til prisen?

Hvor meget mobilabonnement får man i dag for under 80 kroner? Hos Oister er det 15 timers tale, 15 GB data og 10 GB EU-data til 79 kroner per måned. Men hvor godt et mobilabonnement til prisen er det egentlig og kan man få mere for pengene?

Vi har kigget ind hos konkurrenter som CBB, Call Me, DukaTALE, eesy og Greentel. Hos CBB får man for 89 kroner per måned 7 timers tale og 7 GB data. Hos Call Me er det samme omgang.

Hos dukaTALE får man 5 timers tale og 5 GB for 59 kroner eller fri tale og 20 GB data for 99 kroner. Hos eesy koster det billigste mobilabonnement 119 kroner per måned.

Det er hos Greentel, at man kommer tættest på Oisters tilbud. Her kan man få 10 timers tale, 10 GB data og 10 GB EU-data for 79 kroner per måned.

Dog er konklusionen, at ovenstående mobilabonnement hos Oister er svært at slå. Kan du nøjes med 15 timers tale og 15 GB data kan det varmt anbefales.

Se også: Guides til mobilabonnementer