Ekstremt hårdføre mobiler – guide til de bedste + priser

Nogle målgrupper kan have stort behov for ekstremt hårdføre telefoner - vi guider her til tre af de mest robuste og bedste og sammenligner priser.

Ekstremt hårdføre mobiler – guide til de bedste + priser

Er man ude efter en virkelig robust smartphone – altså en, der kan klare mere end lidt regn og støv – så måtte man længe gå på kompromis med kvaliteten på resten af telefonen. Heldigvis er der sket meget de sidste par år og der er kommet flere gode Android-mobiler på markedet, der er ekstremt hårdføre, samtidig med at de giver en helt i orden Android-oplevelse. Guide til tre robuste og gode Android-mobiler.

Hvad er en robust mobil?

Er du håndværker eller meget ude i naturen, så kan det være en god idé med en meget robust og hårdfør mobil. Man kan naturligvis beskytte sin mobil med et robust cover, men den bedste beskyttelse får man, hvis man køber en mobil, der fra starten er bygget til at klare ekstreme forhold, for eksempel elendigt vejr, hårde naturforhold, voldsomme temperaturer, fald fra høje højder og så videre.

En meget robust telefon skal kunne klare at være under vand i lang tid, den skal kunne klare at blive tabt for høje højder på hårde overflader, den skal kunne klare støv og sand og samtidig skal den kunne klare at blive presset godt og grundig, når man har den i lommen.

Se også: Bedste mobilabonnementer til virksomheder

 

Ikke bare robust – også smart med Android

Da de første robuste smartphones kom på markedet, kunne de klare alt, men de var enten virkelig “dumme” – man kunne ringe og sms’e – eller havde så dårlige smartphone-specifikationer, at man praktisk talt intet kunne med dem alligevel. I dag er sagen anderledes.

Ekstremt robuste telefoner kan ikke matche brugeroplevelsen på almindelige smartphones, men de kommer med så gode specifikationer og brugerflader, at man sagtens kan bruge dem til noget fornuftigt. Du kan for eksempel sagtens holde ud at kigge på skærmen i længere tid eller tage gode billeder.

Se også: Tilbehør til mobiltelefoner

 

3 gode og robuste smartphones

Markedet for virkelig robuste telefoner, der samtidig er gode at bruge, er ikke særlig stort og udvalget er også begrænset til nogle få mærker og produkter. Men nogle er bedre end andre og vi har samlet tre af de bedste robuste smartphones på markedet lige nu.

Robust smartphone: Caterpillar S60

caterpillar s60 robust smartphone

Caterpillar S60 kan klare at være i 5 meter dybt vand i 30 minutter uden at tage skade og støv afviser den også. Den beskyttes af et tykt cover ved fald mod hårde overflader. Skærmen er 4,7 tommer med HD-opløsning, den kører med Android 6.0 og har et 13 megapixelkamera.

En interessant detalje er, at den har indbygget infrarødt kamera, så den kan bruges til termiske fotos. Det kan være smart for håndværkere, der skal spore for eksempel varmeudslip. Caterpillar S60 er både en virkelig robust og hårdfør smartphone, der samtidig er en ganske god smartphone i det hele taget.

Bedste pris på Caterpillar 640 er cirka 4.600 kroner > Priser på Caterpillar S60.

 

Robust smartphone: Dewalt MD501

dewalt md501

Dewalt er kendte for sit værktøj under samme navn og de er også på banen med en ekstremt hårdfør mobil først og fremmest målrettet håndværkere, men alle, der er meget udendørs under ekstreme forhold, kan få glæde af telefonen.  MD501 kan være i 2 meter dybt vand i 30 minutter, den er støvafvisende, kan klare ekstreme temperaturer og har en smart alarm, hvis man kommer ud for uheld.

MD501 har HD-skærm på 5 tommer, 4G, udmærket kamera på 13 megapixel, NFC, trådløs opladning og plads til hukommelseskort. Brugerfladen er Android 6.0.

Bedste pris på Dewalt MD501 er cirka 4.200 kroner > Priser på Dewalt MD501

 

Robust smartphone: Caterpillar S40

caterpillar s40

Caterpillar S40 afviser vand og støv og kan tåle fald mod hårde overflade. Skærmen er på 4,7 tommer, kameraet på 8 megapixel og batteritid på 18 timer til tale og 39 dages standbytid. Den beskyttes af en tyk ramme rundt om telefonen og kører med Android 5.0.

Bedste pris på Caterpillar S40 er cirka 2.400 kroner > Priser på Caterpillar S40.

Se også: Prissammenligninger på robuste telefoner