Efter massivt tab af tv-kunder: YouSee skal sælge Netflix-abonnementer

YouSee taber mange tv-kunder til især Netflix - nu vil YouSee til at sælge Netflix-abonnementer og gøre dem tilgængelige i Bland Selv-pakkerne.

Efter massivt tab af tv-kunder: YouSee skal sælge Netflix-abonnementer

Når man nu ikke kan slå, så må man gå i seng med dem. Sådan virker det til, at YouSee har tænkt om Netflix – YouSee vil nemlig nu gøre Netflix til en integreret del af sine tv-pakker og skal derfor reelt til at sælge Netflix-abonnementer.

YouSee har de sidste 12 måneder mistet omkring 61.000 tv-kunder og det er især Netflix, der får “æren” for det. De danske tv-kunder fravælger i stigende grad almindelige tv-pakker eller dropper i hvert fald de store dyre pakker for i stedet at tilvælge streaming-tjenester som Netflix, HBO, Cmore og ViaPlay.

Se også: Mobilabonnementer med gratis streaming-tjenester

 

YouSee skal sælge Netflix-abonnementer

61.000 tabte kunder er mange, også for YouSee og derfor er YouSee nødt til at reagere. Det gør de nu ved at gøre Netflix til en del af de tv-pakker, man kan vælge i YouSees tv-pakker. Man kan i forvejen se Netflix via YouSees tv-boks, men det kræver, at kunderne selv har sørget for at have abonnement på Netflix.

Fremover kan man altså bare tilvælge Netflix som YouSee tv-kunde lige som man kan med andre almindelige tv-kanaler. YouSee-direktør Jacob Mortensen forklarer, at rigtig mange danskere elsker Netflix:

“Det har der derfor længe været en ambition for YouSee at kunne tilbyde verdens mest populære streamingtjeneste i Bland Selv, hvor tv-kunderne selv blander tv-kanaler og streamingtjenester i en skræddersyet og fleksibel pakke. Vi har et rigtig godt samarbejde med Netflix, og som Danmarks største tv- og streamingudbyder har vi længe ønsket at kunne tilbyde danskerne at få landets mest sete streamingtjeneste med i tv-pakken. Vores kunder har virkelig taget Bland Selv-konceptet til sig, men de har selvfølgelig efterspurgt at få Netflix med ombord, så det her er en virkelig stor dag for både os og vores kunder,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Se også: Læs mere om YouSee tv

 

Adgang til Netflix på alle platforme

YouSee-kunder med Bland Selv kan tilvælge Netflix fra den 5. december og kan frit vælge mellem alle tre Netflix-abonnementer (Basis, Standard og Premium) og man kan benytte Netflix på alle platforme samt fravælge tjenesten, når man har lyst.

YouSee-kunder, der ikke har Bland Selv kan fremover betale deres Netflix-abonnement via deres YouSee-regning. Knap 200.000 danskere har benytter sig af YouSees Bland Selv tv-pakke.

YouSee tilbyder i øvrigt også andre streaming-tjenester på samme måde, som de nu tilbyder Netflix. Det drejer sig om HBO Nordic, Viaplay, C More og Dansk Filmskat., der også kan tilvælges i ens bland selv tv-pakke

Se også: Sammenlign priser på abonnementer hos YouSee