eesy klar med eSIM til smartwatch – skarpt introtilbud

Hos eesy kan man nu endelig tilkøbe et eSIM til smartwatch. Se priser, understøttede smartwatches og tilbud på eSIM hos eesy.

eesy klar med eSIM til smartwatch – skarpt introtilbud

eesy er som det første lavprisselskab i Danmark nu klar med eSIM til smartwatch. Vi tager et kig på eesys priser på eSIM, deres tilbud og hvilke smartwatches der understøttes.

Er du i tvivl om hvad et eSIM i dit smartwatch kan, skal du læse med længere nede i artiklen.

Se også: Priser, tilbud og sammenlign mobilabonnementer

eSIM til smartwatch hos eesy til 29 kroner

Yousee, Telmore, 3, Telenor og Telia tilbyder eSIM til smartwatches, men ingen af lavprisselskaberne – indtil nu. Nu er eesy nemlig endelig klar med eSIM til smartwatches.

Hvad betyder det? Jo, nu kan man til sit nuværende mobilabonnement tilkoble et eSIM til smartwatch, og dermed får dit smartwatch sin helt egen opkobling til mobilnetværket.

eesy tager 29 kroner per måned for eSIM til smartwatch. Der er dog lige nu mulighed for at prøve det helt gratis i 6 måneder, hvis du i forvejen er mobilkunde hos eesy. Tilbuddet gælder til og med den 29. februar.

Se abonnementer og tilbud hos eesy

Hvilke smartwatches understøtter eesy? Her er et overblik:

  • Fra Apple Watch Series 3 og frem til nyeste model (Apple Watch Series 9).
  • Samsung Galaxy Watch og frem til nyeste (Galaxy Watch 6).
  • Google Pixel Watch 2 (ikke bekræftet af eesy).

Derfor er eSIM til smartwatch smart

Der er flere fordele ved at have et eSIM-abonnement i dit smartwatch. Først og fremmest er du altid forbundet, også selvom mobiltelefonen bliver liggende hjemme.

Lad iPhonen blive hjemme på løbeturen. Et Apple Watch med eSIM på mobilnetværk kan streame musik, tracke træningspas og stadig være forbundet til venner og familie. Sker der en ulykke på cykelturen eller løbeturen kan Apple Watch automatisk tage kontakt til familie og alarmcentral.

Med eSIM i et smartwatch får man notifikationer på uret, selvom mobiltelefon ikke er i nærheden. Man kan også foretage og modtage opkald direkte på uret. Med apps på uret kan man for eksempel også streame musik direkte fra det og til øretelefoner.

Ældre, børn og andre kan udstyres med Apple Watch, hvor sundhedsdata og andre informationer (fx uregelmæssig hjerterytme, placering og andet), og holdes øje med af familien.

Se også: Tips og guides til eSIM