eesy giver gavekort på 500 kroner og første måned gratis

Lige nu giver teleselskabet eesy et gavekort på 500 kroner samt først måned gratis til alle nye kunder, der bestiller et abonnement. Se mobilabonnementer hos eesy.

eesy giver gavekort på 500 kroner og første måned gratis

eesy har netop sat gang i en ny kampagne, hvor man med et nyt mobilabonnement får både første måned gratis samt et gavekort på 500 kroner. Vi tager et kig på tilbuddet i denne artikel.

Èn måned gratis og et gavekort på 500 kroner

Står du og skal skifte teleselskab, kunne dette tilbud fra TDCs lavprisselskab muligvis friste dig. Men hvad er det egentlig du får, hvis du skifter til eesy nu?

Først og fremmest får du første måned gratis. Lige meget hvilket mobilabonnement du vælger hos eesy, betaler du 0 kroner den første måned – selv deres mobilabonnement til fri data og tale til 199 kroner – og der er ingen binding.

Derudover får man et gavekort på 500 kroner. Der er tale om et SuperGavekort på 500 kroner fra GoGift, som kan bruges i mere end 150 butikskæder, oplevelser og fysiske produkter fra kendte brands. For at få gavekortet skal du bruge rabatkoden EESY500, når du flytter dit mobilnummer til eesy på teleselskabets hjemmeside.

Tilbuddet gælder alle nye kunder, der bestiller et abonnement på eesys hjemmeside senest den 18. september eller så længe lager haves. Gælder ikke ved oprettelse af et nyt nummer, så man skal flytte et nummer til eesy. Det er kun muligt at modtage 1 gavekort per husstand fra eesy om året.

Se aktuelle tilbud hos eesy

Mobilabonnementer hos eesy

Det store spørgsmål er så, om eesy har et mobilabonnement, der kan friste. eesy har en meget simpel portefølje af mobilabonnementer, som består af tre forskellige abonnementer:

  • Fri tale og 30 GB data (15 GB i EU)
    Pris per måned: 109 kroner (54 kroner per måned de første tre måneder)
  • Fri tale og 80 GB data (20 GB i EU)
    Pris per måned: 129 kroner (64 kroner per måned de første tre måneder)
  • Fri tale, fri data (25 GB i EU) og 5G
    Pris per måned: 199 kroner (99 kroner per måned de første tre måneder)

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer