eesy giver først måned gratis og 20 % Coop medlemsbonus

Der er netop nu penge at spare på et mobilabonnement fra eesy, hvor man får første måned gratis samt 20 procent medlemsbonus til køb i Coops butikker.

eesy giver først måned gratis og 20 % Coop medlemsbonus

Det er dyre tider og der er god grund til at spare, hvor man kan. Handler du ofte i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, fakta og Irma er der penge at spare, hvis du skifter til eesy som dit teleselskab.

Du kan lige nu gøre et rigtig godt køb hos lavprisselskabet eesy, der i samarbejde med Coop har lanceret et nyt tilbud. Skifter man til eesy nu, kan man opnå en medlemsbonus i Coops 20 procent og man får første måned gratis.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Første måned gratis og større besparelse hos Coop

Først og fremmest giver eesy netop nu første måned gratis på samtlige af deres mobilabonnementer – disse abonnementer gennemgår vi lige om lidt. Derudover giver kampagnen også 20 procent fast bonus, som giver en månedlig besparelse på abonnementet, som kan bruges til at handle for i butikkerne.

Herunder kan du se eesys udvalg af mobilabonnementer:

 • Fri tale og 3 GB data (3 GB i EU)
  Pris: 69 kroner per måned
 • Fri tale og 30 GB data (15 GB i EU)
  Pris: 109 kroner per måned
 • Fri tale og 80 GB data (20 GB i EU)
  Pris: 129 kroner per måned
 • Fri tale, fri data (25 GB i EU) og 5G
  Pris: 179 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos eesy

Man kan vælge det nye mobilabonnement til børn fra eesy til 69 kroner per måned, eller et af de andre abonnementer med mere data og dataroaming. For langt de fleste vil abonnementet til 109 kroner med fri tale og 30 GB være det bedste valg. Men der er også to abonnementer til dem, der bruger endnu mere data. Henholdsvis 80 GB til 129 kroner eller fri data (1.000 GB) til 199 kroner.

Gælder kun for Coop-medlemmer

Som du sikkert allerede har gættet, gælder kampagnen kun, hvis du er medlem af Coop. 1,9 millioner danske husstande er allerede medlem, og det koster blot 200 kroner – et indskud, som du får tilbagebetalt den dag du opsiger medlemskabet.

Kampagnen gælder til og med 5. oktober. Som eksisterende kunde kan man desuden til enhver tid få 20 procent løbende bonus som Coop-medlem ved at kontakte eesy. Det er muligt for op til fem abonnementer per medlemsnummer at få denne bonus.

Se også: Tips til billigere mobilabonnementer