eesy giver dobbelt op på data i 2022 – se sammenligning

Teleselskabet eesy er nu klar med et nyt tilbud, hvor man får dobbelt op på data resten af året. Vi sammenligner med konkurrenterne.

eesy giver dobbelt op på data i 2022 – se sammenligning

Et nyt tilbud hos teleselskabet fylder deres mobilabonnementer med endnu mere data, mens prisen bliver den samme. Læs mere om seneste tilbud hos essy og se de ligger i forhold til konkurrenterne i en prissammenligning.

eesy med mere data til samme pris

eesy går fra at tilbyde en billigere opstartspris til at give mere data med i deres mobilabonnementer. eesy tilbyder lige nu tre mobilabonnementer, hvor to kan bruges sammen med det nye tilbud. Det skyldes at det ene abonnement allerede indeholder fri data. De to abonnementer får dobbelt op på data i resten af 2022. Se de to abonnementer i tal herunder:

  • Fri tale og 30 GB data (60 GB data resten af 2022) til 99 kroner per måned
  • Fri tale og 60 GB data (120 GB data resten af 2022) til 119 kroner per måned

Tilbuddet hos eesy løber til og med 14. marts. Når det bliver 2023 vil disse abonnementer igen have 30 og 60 GB data. Men mon ikke udvalget til den tid ser noget anderledes ud.

Se aktuelle tilbud hos eesy

Prissammenligning – er eesy billigst?

Er eesy, med det nye tilbud, billigst med mobildata? Vi sammenligner her priser med de tætteste konkurrenter til eesy herunder:

  • For 99 kroner får man hos Call Me fri tale og 30 GB, hos Oister fri tale og 100 GB og hos CBB 30 timers tale og 30 GB data. eesy giver fri tale og 60 GB data.
  • For 109 kroner får man hos Call Me fri tale og 40 GB data (halv pris i tre måneder), for 119 kroner fri tale og 80 GB data. Greentel har til 119 kroner fri tale og 50 GB data. eesy giver her fri tale og 120 GB data.

Som det ser ud lige nu, får man altså rigtig meget data for pengene i de to mobilabonnementer hos eesy. Er du på jagt efter et nyt mobilabonnement og er storforbruger af data, så tjek det nye tilbud hos eesy ud.

Tjek mobildækningen

eesy benytter TDCs mobilnetværk. Er du i tvivl om hvordan dækning er på TDC hos dig, så tjek på vores dækningskort her.

Se også: Tips og tricks til billigere mobiltelefoni