eesy fejrer fødselsdag: Dobbelt data og halv pris

Mobilselskabet fejrer 3 års fødselsdag med fristende tilbud. Få halv pris på mobilabonnementer resten af året og dobbelt op på data.

eesy fejrer fødselsdag: Dobbelt data og halv pris

Der er lige nu mulighed for at få masser af data, fri tale og stor EU-datapakke på Danmarks bedste mobilnetværk til en lav pris resten af året. Det er lavprisselskabet eesy, der fejrer tre års fødselsdag.

Se også: Bliv guidet til det bedste mobilabonnement for dig

49 kroner resten af året for fri tale og 60 GB data

Hvad siger du til at betale kun 49 kroner per måned resten af året for fri tale, 60 GB data og 15 GB EU-data? Så er det med at slå til hos eesy nu, for deres aktuelle tilbud skal bestilles senest den 4. september.

eesy fejrer deres 3 år som mobilselskab med tilbud på alle deres mobilabonnementer. Her betaler man halv pris resten af 2023 og dertil dobbelt op på data på to af abonnementerne. Her er et overblik:

  • Fri tale, 60 GB og 15 GB EU-data: 49 kroner per måned resten af 2023. Derefter 99 kroner.
  • Fri tale, 100 GB og 20 GB EU-data: 59 kroner per måned resten af 2023. Derefter 119 kroner.
  • Fri tale, fri data GB (5G) og 30 GB EU-data: 99 kroner per måned resten af 2023. Derefter 199 kroner.

Se aktuelle tilbud hos eesy

Der er intet oprettelsesgebyr på disse abonnementer og ej heller ingen binding. Vil du benytte dig at tilbuddet, skal du blot bestille et nyt mobilnummer eller flytte dit nuværende til eesy senest den 4. september.

God mobildækning? Husk at tjekke det

eesy gør brug af TDCs mobilnetværk, der de sidste 8 år er blevet kåret som det bedste mobilnetværk i Danmark af Teknologisk Institut.

Selvom det er flot, kan du ikke regne med, at mobildækningen hos eesy er optimal på din adresse. Derfor skal du altid tjekke mobildækningen hos et teleselskab, inden du bestiller det.

Du kan ganske hurtigt og let undersøge teleselskabernes dækning nær dig, inden du skifter teleselskab. På Telepristjek.dk kan du se et kort over teleselskabernes dækning i Danmark på baggrund af mere end 10.000 danskeres erfaringer med de forskellige teleselskaber.

Her kan du også selv hjælpe andre danskere ved at dele ud af dine oplevelser med teleselskaberne ved at deltage i spørgsundersøgelsen.

Se også: Laveste priser på mobiltelefoni