dukaTALE skruer ned for prisen frem til 31. juli

dukaTALE tilbyder nogler af landets billigste mobilpakker - nu kan du spare penge på dukas mest populære abonnement.

dukaTALE skruer ned for prisen frem til 31. juli

Den er god nok – dukaTALE tilbyder lige nu en af landets bedste mobilpakker til mindre end 80 kroner om måneden. Der er tale om det billigste abonnement fra duka, som i forvejen tilbyder rigtig meget for pengene. De næste fire måneder vil abonnementets værdi dog være endnu større, da duka har sænket prisen fra 99 kroner om måneden til 79 kroner om måneden, frem til den 31. juli 2020 – og du får rigtigt meget for pengene.

For de 79 kroner får du månedligt 10 GB data, fri tale og fri SMS/MMS. Der er altså tale om en mobilpakke, der opfylder behovet hos langt de fleste mobilkunder i Danmark. Derudover er der en lang række fordele ved dukaTALE, som gør det til et af de mest attraktive selskaber på det danske telemarked.

Fordele og ulemper ved dukaTALE

Der er utroligt meget positivt at sige om dukas mobilabonnementer. Først og fremmest får du utroligt meget for dine penge. Faktisk er duka det eneste teleselskab, som tilbyder fri tale og 10 GB data til under 100 kroner om måneden, hvor det fulde indhold kan bruges i EU + Norge, Færøerne, Island, San Marino, Liechtenstein og Schweiz – altså fri tale, fri SMS, fri MMS og 10 GB data i alle de nævnte lande, uden merpris. Det synes vi er en god handel.

Derudover har du intet oprettelsesgebyr hos dukaTALE, ligesom der ikke er nogen bindingsperiode. Du kan med andre ord prøve abonnementet til 79 kroner i de næste fire måneder og opsige det igen, hvis du ikke skulle være tilfreds med eksempelvis dækningen.

duka er dog på et af landets bedste netværk, i form af Telias netværk. I samarbejde med Telenor, dækker Telia langt det meste af Danmark – det betyder med andre ord, at duka også dækker langt det meste af Danmark. Der er altså masser af fordele ved at vælge dukaTale.

Se også: De billigste mobilabonnementer på Telias net

Der findes dog ingen fordele uden ulemper, selvom de kan være svære at spotte i dette tilfælde. Du giver dog afkald på en række ting, når du vælger dukaTALE fremfor eksempelvis Telia. Du har ikke mulighed for at tilkøbe tjenester som Spotify, Microsoft Office eller HBO Nordic gennem dit abonnement hos duka. Du har heller ikke mulighed for at købe den nyeste telefon – enten med mobilrabat eller på afbetaling. duka tilbyder simpelthen blot billig mobiltelefoni uden alt for mange dikkedarer.

Se aktuelle tilbud hos duka

Tidsbegrænset tilbud

Tilbuddet gælder som nævnt frem til den 31. juli 2020. Det betyder, at du i de næste godt og vel fire måneder får et abonnement med fri tale, fri SMS/MMS og 10 GB data i hele EU for 79 kroner. Fra den 1. august vil prisen igen være 99 kroner om måneden, hvilket stadig gør det til et af de abonnementer, der tilbyder mest for dine penge.

Hvis du af den ene eller anden grund leder efter et nyt mobilabonnement, og ikke mener, at dukaTALE passer til dit behov, så kan du altid finde en opdateret oversigt over abonnementspriser på det danske marked, lige her på TelePrisTjek.dk.

Sammenlign priser på mobilabonnementer