DukaTale: Hvilke mobilabonnementer til børn tilbyder de?

Med 5 GB data og 5 timers tale til en meget fornuftig pris, har dukaTale et af de bedste mobilabonnementer til børn.

DukaTale: Hvilke mobilabonnementer til børn tilbyder de?

Dukatale har et af de bedste abonnementer direkte målrettet til børn. Betyder det så, at det er bedst at vælge mobilabonnement til sit barn hos dem? Mobilabonnement til børn hos dukaTale.

De fleste teleselskaber, der har mobilabonnementer til børn, griber indholdet forkert an. I langt de fleste tilfælde er der alt for lidt indhold. 1 times tale rækker måske for de fleste børn, der benytter messengertjenester til at kommunikere med i stedet for at ringe. Til gengæld kommer man ikke langt med den 1 GB data, der er i mange børneabonnementer.

Her gør dukaTale det rigtige med et abonnement, der virker mere tidssvarende til børn, der bruger de services og tjenester, der nu engang er tilgængelige. De tilbyder nemlig hele 5 GB data i deres børneabonnement.

Mobilabonnementer til børn hos dukaTale

5 timers tale og 5 GB data

Pris per måned: 59 kroner

Fri tale og 10 GB data
Pris per måned: 99 kroner

Sammenlign priser på mobilabonnementer hos dukaTale

Fordele ved at vælge mobilabonnement til børn hos dukaTale

Abonnementet med 5 timer og 5 GB data er det målrettede børneabonnement. Det inkluderer to måneders gratis adgang til børnebogs-appen Fairytell.

dukaTALE Mini, som børneabonnementet hedder, giver også forældre øget forbrugskontrol, så barnet kan bruge mobilen, uden du skal bekymre dig.

Se også: Mobilabonnement til børn

To grunde til ikke at vælge dukaTale til barnet

I modsætning til de fleste andre teleselskaber tilbyder dukaTale ikke gratis telefoni mellem dukaTale-kunder. Har mor eller far også mobilabonnement hos dukaTale, kan barnet altså ikke ringe til dem, hvis det opbruger al taletiden inden månedens udgang.

Formentlig bliver det ikke et problem, da der er 5 timers tale inkluderet i abonnement, men det er i hvert fald værd at tænke over, hvis man ved, at ens barn taler meget i mobil.

Er dukaTales mobildækning dårlig i det område, hvor I bor og hvor dit barn skal bruge mobilen mest, bør du vælge et andet teleselskab. dukaTale benytter det fælles Telia og Telenor-netværk. Se, hvor god mobildækning Telia og Telenors netværk har i Danmark.

Der kan dog være forskel på, hvordan den oplevede mobildækning er hos de enkelte teleselskaber på det fælles TT-netværk, som det også kaldes. Derfor bør du tjekke, hvor god mobildækningen opleves at være for andre dukaTale-kunder. Det kan du gøre her: Hvor god mobildækning har dukaTale?

Vi kan godt afsløre, at dukaTale ligger med helt fremme i toppen, når det gælder mobildækning…

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer