dukaTALE har tilbud på anbefalet mobilabonnement

Fri tale, SMS og 20 GB data i hele EU, Norge, Færøerne og Island på tilbud til 44 kroner. Se tilbuddet på mobilabonnementet fra dukaTALE.

dukaTALE har tilbud på anbefalet mobilabonnement

Lavpris mobilselskabet dukaTALE har netop lanceret et nyt tilbud på deres mest solgte mobilabonnement, der ser ganske fristende ud. Her får man fri tale, sms, mms og 20 GB data til fri brug herhjemme samt i EU, Norge, Færøerne og Island til en nedsat pris i en periode.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Billigst fri tale fra og til Danmark

Ringer du meget til udlandet og hjem til Danmark burde mobilabonnementet fra dukaTALE være et godt bud. Hos dukaTale kan man nemlig ringe, SMS og MMS frit til hele EU, Norge, Færøerne og Island og bruge datapakken frit i EU.

Det nedsatte mobilabonnement tilbyder fri tale og 20 GB data (+20 GB data i EU), hvilket passer ret perfekt til den gennemsnitlige mobilbrugers forbrug i Danmark.

Normalt koster dette abonnement 99 kroner per måned. Tegner man det nu, får man dog en periode til nedsat pris, hvor man indtil den 30/6-2023 sparer 55 kroner per måned. Dermed koster abonnement 44 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos dukaTALE

Hvor længe tilbuddet varer oplyser dukaTALE desværre ikke, så mon ikke man skal være hurtig. Der er ikke nogen binding på abonnementet.

Er prisen hos dukaTALE billig?

Det er ikke let at finde et helt sammenligneligt mobilabonnement til dukaTALEs, hvor der er fri tale og 20 GB data til fri brug i EU, Norge, Færøerne og Island. Er dette vigtigt for dig, er abonnementet fra dukaTALE et klogt valg. Dog kan vi sammenligne priserne med andre teleselskaber og have dette in mente.

Hverken hos lavprisselskaberne Call Me eller CBB finder man et mobilabonnement til 100 kroner. Går man 10 kroner ned i pris får man 7 timers tale, 7 GB og ingen EU-data hos CBB til 89 kroner. Til 109 kroner tilbyder de fri tale, 40 GB data og 20 GB EU-data. Hos Call Me er det tætteste abonnement med fri tale, 50 GB data og 30 GB EU-data til 119 kroner.

Hos Oister kan man for 99 kroner per måned få fri tale, 50 GB data og 12 GB EU-data.

Det er altså muligt at få et mobilabonnement til samme pris med mere data herhjemme, men ingen slår dukTALE-abonnementet på opkald til og fra udlandet.

Se også: Guides til billigere mobiltelefoni