Duka frister med nyt Black Friday-mobilabonnement

Black Friday har fået Duka til at tilbyde et helt nyt fristende mobilabonnement til 85 kroner per måned. Vi tager et kig på DukaTALE-abonnementet.

Duka frister med nyt Black Friday-mobilabonnement

Er du på jagt efter et godt tilbud på et mobilabonnement, men gider ikke det sædvanlige trick med nedsat pris i en periode? Duka tilbyder i forbindelse med Black Friday et nyt mobilabonnement til en fast lav pris.

Om det er gadgets eller mobilabonnementer du er interesseret i, er der mange gode tilbud i forbindelse med Black Friday – nogle bedre end andre. Det typiske tilbud du finder på mobilabonnementer er en periode med rabat, som for eksempel tre måneder til halv pris. Gider man at skifte mobilabonnement ofte, er dette en god måde at spare penge på. Men gider du ikke bøvle med at skifte mobilabonnement hele tiden, kunne Dukas Black Friday tilbud være noget for dig.

Få fri tale og 15 GB til 85 kroner per måned

Lad os tage et kig på det nye DukaTALE mobilabonnement, der kun kan købes i forbindelse med Black Friday og ugen op til. Det betyder altså, at du ikke behøver vente med at bestille det – det kan allerede nu købes.

Det eksklusive mobilabonnement inkluderer fri tale, 15 GB data og 15 GB data i EU. Prisen per måned er 85 kroner. Og her er altså ikke tale om et tilbud, hvor den nedsatte pris kun gælder i en kort periode. Dette er en fast pris du betaler hver måned.

Inklusiv i dette abonnement, samt andre mobilabonnementer fra Duka, er fri tale til og i hele EU, Norge, Færøerne og Island. Så du kan altså ringe til og fra EU-lande frit som det passer dig.

Se det aktuelle mobilabonnement hos Duka

Andre tilbud på mobilabonnementer?

Der er masser af gode Black Friday tilbud derude, men man skal samtidig også være opmærksom. Vi har samlet nogle af de bedste Black Friday tilbud, hvor vi samtidig viser besparelsen på produktet. Her er der abonnementer, TV, smartphones, tablets, smartwatches, smart home-produkter og meget mere. Se de mange Black Friday tilbud her.

Se også: Find et billigere og bedre mobilabonnement