Disse teleselskaber tilbyder eSIM i Danmark – juli 2022

eSIM er virtuelt SIM-kort, som kan erstatte det fysiske SIM-kort. Se hvilke teleselskaber der tilbyder eSIM til smartphones og smartwatches som Apple Watch.

Disse teleselskaber tilbyder eSIM i Danmark – juli 2022

Hvilke teleselskaber tilbyder eSIM i juli 2022, og hvad koster det? Og virker det kun til smartphones eller også Apple Watch og andre smartwatches hos de forskellige teleselskaber? Vi giver dig overblikket her.

Hvad er eSIM, og hvorfor er det smart?

eSIM. Du har måske hørt om det, men endnu ikke stiftet bekendtskab med teknologien endnu. Det er en moderne form for SIM-kort, som er digital, og som overflødiggør det løse, fysiske SIM-kort, som man selv skal putte i sin telefon.

Et eSIM er nemlig en lille chip indbygget i telefoner, tablets og smartwatches, som skal aktiveres gennem kundens teleselskabs selvbetjening, hvor man scanner en unik QR-kode for at aktivere forbindelsen til teleselskabets mobilnet.

Det er smart i sig selv, at du let kan koble dig på et teleselskabs mobilnet uden at skulle vente på at modtage et fysisk SIM-kort med posten. Det er dog også særligt smart, fordi du kan bruge eSIM i små enheder såsom Apple Watch, der ikke har plads til et fysisk SIM-kort. Derudover kan du i en smartphone, der understøtter dual SIM-funktionalitet, også bruge et eSIM samtidig med et fysisk SIM-kort – for eksempel dit private nummer og dit arbejdsnummer samtidig.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Teleselskaber med eSIM – priser i juli 2022

Men det er ikke alle teleselskaber, der sælger eller tilbyder eSIM. Herunder kan du se, om dit teleselskab tilbyder eSIM, hvad det koster og til hvilke enheder det virker på.

Teleselskabet 3

3 tilbyder eSIM til smartphones, tablets, Apple Watch og Samsung Galaxy Watch-ure.
Pris til smartphone/tablet: Gratis
Pris til smartwatch: 30 kroner per måned

Call me

Call me tilbyder eSIM til smartphones og tablets for 99 kroner. Det er ikke muligt at købe eSIM fra Call me til brug i Apple Watch og andre smartwatches.

Se aktuelle priser og tilbud hos Call me

Greentel

Greentel tilbyder eSIM til smartphones og tablets for 50 kroner per måned. Det er ikke muligt at købe eSIM fra Greentel til brug i Apple Watch og andre smartwatches.

Se aktuelle priser og tilbud hos Greentel

OiSTER

OiSTER tilbyder eSIM til smartphones og tablets. Det er ikke muligt at købe eSIM fra Greentel til brug i Apple Watch og andre smartwatches.
Pris for eSIM til smartphone/tablet: Gratis

Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

Telenor

Telenor tilbyder eSIM til smartphones, tablets, Apple Watch og Samsung Galaxy Watch.
Pris til smartphone/tablet: Gratis
Pris til smartwatch: 40 kroner per måned

Telia

Telia tilbyder eSIM til smartphones, tablets, Apple Watch og Samsung Galaxy Watch-ure.
Pris til smartphone/tablet: Gratis
Pris til smartwatch: 29 kroner per måned

Telmore

Telmore tilbyder eSIM til smartphones, tablets og Apple Watch.
Pris til smartphone/tablet: 99 kroner
Pris til Apple Watch: 29 kroner per måned

YouSee

YouSee tilbyder eSIM til smartphones, tablets, Apple Watch og Samsung Galaxy Watch 4.
Pris til smartphone/tablet: Gratis
Pris til smartwatch: 30 kroner per måned

Teleselskaber uden eSIM

Følgende teleselskaber tilbyder endnu ikke eSIM, hverken til smartphones, tablets eller Apple Watch eller andre smartwatches:

  • Alka Mobil
  • CBB Mobil
  • dukaTALE
  • eesy
  • GreenSpeak
  • HALLO
  • OK Mobil
  • Velkommen

Se også: Lave priser på smartwatches

Det billigste teleselskab med eSIM

Hvis du ønsker eSIM til din smartphone, kan du få det gratis hos OiSTER, Telenor, YouSee, Telia og 3. Hos Telmore og Call me koster det et lille engangsbeløb. Hos Greentel betaler du 50 kroner per måned.

Hvis du ønsker eSIM til Apple Watch eller smartwatch, skal du som betale 29-40 kroner per måned hos de teleselskaber, der understøtter Apple Watch og/eller Samsung Galaxy Watch. Det drejer sig om Telenor, YouSee, Telmore, Telia og 3.