Disney+ klar til at udfordre Netflix i Danmark til halv pris

Disney+ kommer til Danmark den 15. september og ligner en langt billigere & bedre tjeneste end Netflix. Se pris, indhold og funktioner i Disney+.

Disney+ klar til at udfordre Netflix i Danmark til halv pris

Disney+ er klar til at gøre livet surt for Netflix i Danmark fra den 15. september  med unikt indhold, masser af funktioner og lavere pris. Se, hvor meget billigere Disney+ bliver end Netflix samt de funktioner, som tjenesten får.

Disney+ har været i luften i de seneste 7 måneder i lande som USA, England, Australien og Holland. Nu kommer turen så endelig snart til Danmark. Meget tyder på, at vi har meget at glæde os til – både på pris, funktioner og indhold.

Pris på Disney+ i Danmark

Lad os bare tage det vigtigste først – prisen på Disney+ i Danmark. Man kan betale for en måned af gangen – så er prisen 59 kroner om måneden.

Man kan også vælge et årsabonnement – så er prisen 589 kroner om året. Det svarer til 49 kroner om måneden. Til sammenligning koster Netflix fra 79 kroner om måneden og det med ringere vilkår. Se mere om det sidst i denne artikel.

Se også: Bedste mobilabonnementer til familien

Funktioner og indstillinger

Ét abonnement kan deles med flere i husstanden. Man kan således tilknytte syv brugerprofiler til et abonnement. Derudover er det muligt at være fire aktive brugere på samme tid på fire forskellige enheder. Det er muligt at downloade indhold til offline brug på op til 10 forskellige enheder. Alle film, serier og kortfilm i tjenesten kan downloades.

Der er også taget højde for, at en del af de brugerprofiler, er til børn. Opretter man en profil til børn, vil de ikke kunne få adgang til indhold, der ikke er børnevenligt. Selvom det er Disney, så er det bestemt ikke alt, der er børnevenligt.

Billedkvaliteten, som man får mulighed for at se indholdet i, er 4K. Samtidig er lyden understøttet af Dolby Atmos.

Man benytte en række vidt forskellige enheder til at se Disney+ på. Smart tv, Android TV, Apple TV, Chromecast, Roku, telefoner, tablets, PlayStation, Xbox samt browsere på alle typer enheder.

Se også: Telefoner med de bedste skærme

Indhold

Disney+ kommer til at give eksklusiv adgang til film og serier fra ikke kun Disney-universet men også Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographics.

Den amerikanske udgave af Disney+ lagde ud med over 500 film og 7.500 episoder fra serier. Siden er mere kommet til. Der burde i hvert fald være nok indhold til et par måneders intensiv streaming.

Se også: Find mobilabonnementer med streamingtjenester

Bedre og billigere end Netflix

På papiret virker Disney+ både bedre og billigere end Netflix. Netflix koster fra 79 kroner om måneden for det billigste abonnement. Her kan man have flere brugerprofiler – op til fem – men kun en aktiv enhed af gangen. Flere samtidige brugere er ikke muligt til den pris.

Samtidig er billedkvaliteten SD – standardkvalitet med 480p.

Ønsker man flere samtidige brugere og bedre billedkvalitet, kan man vælge HD-kvalitet og to aktive brugere på samme tid til 99 kroner om måneden.

Det dyreste Netflix-abonnement koster 129 kroner. Her får man mulighed for fire aktive brugere på samme tid og 4K-kvalitet.

Netflix giver også mulighed for download af film og serier, men i modsætning til Disney+, er det ikke alt indhold, der kan downloades til offline-brug. Det er muligt at se Netflix på praktisk talt alle typer opkoblede enheder.

Disney+ giver altså samme funktioner og billedkvalitet for ned til 49 kroner om måneden som Netflix tager 129 kroner for om måneden. Netflix er altså over 2,5 gange dyrere end Disney+. Så er spørgsmålet bare, om man mest er til indhold på Netflix eller Disney+.

Se også: Nyheder om streaming