iPhone 6S – derfor glæder vi os til at se Apples nye iPhone

iPhone 6S ser ud til at få en af de største opgraderinger, vi endnu har set på en S-model. Her er 5 ting, som vi glæder os til at se på den nye iPhone 6S.

iPhone 6S – derfor glæder vi os til at se Apples nye iPhone

Så blev det officielt i går – Apple inviterer til stort event den 9. september og hvis der ikke kommer en ny iPhone, så spiser jeg min gamle hat – og den er altså gammel og ulækker! Og mon ikke det er iPhone 6s, vi får at se – her er 5 ting ved den nye iPhone 6s, som vi glæder os til at se og som gør det værd at vente på Apples nye iPhone.

Der er nok mange derude, som overvejer, om de skal købe iPhone 6 nu eller vente på den nye iPhone 6S, der forventes at ramme de danske butikker til oktober. Selvom der “kun” er tale om en S-opgradering af iPhone 6, så kan iPhone 6S alligevel sagtens være interessant og meget peger faktisk på, at der kommer flere betydelige opdateringer til Apples nye mobil.

Se også: Sådan bliver iPhone 6s

iPhone 6S – 5 grunde til vi glæder os til at se den

 

1. iPhone 6S bliver mere hårdfør

iPhone 6S rygtes at blive lidt tykkere og større end iPhone 6 og dermed vil den formentlig også blive lidt mere hårdfør. Apple glemmer nok sent den tur, de fik i vridemaskinen, da den såkaldte ‘bendgate’ gik amok på nettet og ikke mindst på YouTube, hvor utallige videoer viste, hvor let specielt iPhone 6 Plus var at bøje.

Det tykkere format gør måske også, at kameraet ikke stikker ud på bagsiden som på iPhone 6.

2. Mere brugervenlig med Force Touch

Force Touch er en touch-teknik, vi kender fra Apple Watch og den giver mulighed for at betjene uret alt efter, hvordan man trykker på skærmen. Den teknik ventes at blive overført til iPhone 6S. Det bliver interessant at se, hvordan Apple griber det an – noget vi glæder os meget til at se i aktion.

Se også: Nu falder priserne for iPhone 5s og iPhone 6

 

3. Hurtigere brugerflade og bedre brugeroplevelse

Med 2 GB RAM og den nye processor A9 vil man opleve en hurtigere iPhone i dagligdags brug – multitasking, åbning af apps og spil vil ganske enkelt opleves endnu bedre end i dag.

 

4. iPhone 6S får længere batterilevetid

Med det lidt større format, som iPhone 6S rygtes at få, kan vi godt sætte næsen op efter et kraftigere batteri. Noget, stort set alle efterlyser uanset mobiltelefon og styresystem, er længere batterilevetid. Mon ikke Apple forkæler os på det punkt med iPhone 6S – det tror jeg.

Bedre batterisparefunktioner kan vi også vente at se og så vil A9-processoren også arbejde mere optimalt i forhold til at give længere batterilevetid på iPhone 6S.

Se også: Her kan du tjekke pris for iPhone 6s når den kommer til Danmark

5. Bedre kamera i iPhone 6S

Jeg har selv længe holdt fast i, at kameraet iPhone 6S ikke får flere megapixel end de 8, det har i dag i iPhone 6. Det er dog svært at blive ved med at overbevise mig selv om det, da der for tiden går rigtig mange rygter om 12 megapixel og det kombineret med kamerateknik, der lukker mere lys ind på billedet. Mere lys ind i kameraet er godt!

Også frontkameraet / selfiekameraet siges at vil understøtte video i fuld HD med 1920 x 1080 pixel med understøttelse af fotolys.

iPhones nærmeste konkurrenter som Samsung Galaxy S6 og Sony Xperia Z3+ har i dag noget bedre kameraer end iPhone 6 – stemmer de nye kamerarygter om iPhone 6S, så er der for alvor lagt i kakkelovnen til jævnbyrdig kamerafight – vi glæder os!

Se også: De billigste priser for iPhone 6