Det er dyrt at ringe fra Danmark til udlandet hos YouSee, Telia, Telenor og 3

Hos de store teleselskaber er det dyrt at ringe hjemme fra Danmark til en person, der befinder sig i et andet land. Hos dukaTALE er udlandstelefoni fra Danmark til EU gratis.

Det er dyrt at ringe fra Danmark til udlandet hos YouSee, Telia, Telenor og 3

Mange danskere har af forskellige årsager behov for ofte at ringe fra Danmark til et telefonnummer, der befinder sig i et andet land. Netop det er dog også noget, som mange afholder sig fra at gøre, fordi det er rigtigt dyrt. Alt efter hvilket land man ringer til hjemme fra Danmark, kan et opkald koste alt mellem 1,75 og 16,75 kroner per minut hos de store teleselskaber YouSee, Telia, Telenor og 3.

Nedenfor kan du se, hvor dyrt det er at ringe fra Danmark og til udlandet hos de fire største – og dyreste – teleselskaber i Danmark:

 • YouSee: Opkald til EU og Storbritannien koster 1,75 kroner per minut. Opkald til europæiske lande uden for EU samt Nordamerika koster 6 kroner per minut. Resten af verden koster 16 kroner per minut.
 • Telia: Opkald til Norden og Baltikum er gratis. Øvrige EU-, EØS-lande og Storbritannien koster 1,77 kroner per minut. Opkald til øvrige lande i Europa koster 5,25 kroner per minut. Opkald til USA og Canada koster 4,38 kroner per minut. Opkald til øvrige lande koster 9,38 eller 16,38 kroner per minut.
 • Telenor: Opkald til Norden og EU-lande koster 1,75 kroner per minut. Opkald til Andorra og Færøerne koster 5,75 kroner per minut. Opkald til Bosnien-Hercegovina, Georgien, Hviderusland, Makedonien, Tyrkiet og Ukraine koster 7,75 kroner per minut. Opkald til USA og Canada koster 3,75 kroner per minut. Opkald til lande i resten af verden koster 9,75-16,75 kroner per minut.
 • 3: Opkald til EU-lande koster 1,77 kroner per minut. Opkald til øvrige europæiske lande, USA og Canada koster 4,25 kroner per minut. Opkald til alle andre lande koster 10,75 kroner per minut.

Man risikerer altså lynhurtigt at få en meget dyr telefonregning ved at foretage telefonopkald fra Danmark til udlandet hos de store teleselskaber.

Læs også: Hvad koster det at ringe til udlandet fra Danmark?

Skift til dukaTALE og få gratis udlandstale til EU

YouSee tilbyder billigere udlandstelefoni fra Danmark med muligheden for at tilkøbe udlandspakker med henholdsvis 2 timers tale til 54 lande for 25 kroner per måned eller 10 timers tale til 54 lande for 100 kroner per måned. Men uanset hvad er de store teleselskaber YouSee, Telia, Telenor og 3 dyre, når det kommer til udlandstelefoni.

Men der findes faktisk et teleselskab, som tilbyder billig udlandstelefoni. Det er teleselskabet dukaTALE, hvor det er gratis at ringe fra Danmark og til et dansk nummer eller et EU-nummer, der befinder sig i EU, Norge, Færøerne og Island. Ringer man til et andet udenlandsk nummer, skal man fortsat betale normale udlandstakster.

Men for langt de flestes vedkommende giver denne ordning altså gratis udlandstelefoni til mange af de lande, der er populære at ringe til – selvfølgelig kun i det antal timer, som ens abonnement normalt tilbyder.

Herunder kan du se dukaTALEs udvalg af abonnementer, som giver opkald både i og til hele EU, Norge, Færøerne og Island:

 • 5 timers tale i og til EU, Norge, Færøerne og Island og 5 GB data (dertil 5 GB i EU)
  Pris per måned: 59 kroner
 • Fri tale i og til EU, Norge, Færøerne og Island og 20 GB data (dertil 20 GB i EU)
  Pris per måned: 99 kroner (66 kroner per måned frem til 31. december 2022)
 • Fri tale i og til EU, Norge, Færøerne og Island og 35 GB data (dertil 35 GB i EU)
  Pris per måned: 119 kroner
 • Fri tale i og til EU, Norge, Færøerne og Island og 60 GB data (dertil 60 GB i EU)
  Pris per måned: 149 kroner
 • Fri tale i og til EU, Norge, Færøerne og Island + 21 lande og 80 GB data (dertil 21 GB i EU + 21 lande)
  Pris per måned: 189 kroner

Se aktuelle priser og tilbud hos dukaTALE