Det billigste mobilt bredbånd – priser fra 49 kroner

Mobilt bredbånd har mange fordele og kan bruges på flere måder - og så kan det være billigt. Her er billigste abonnementer til mobilt bredbånd.

Det billigste mobilt bredbånd – priser fra 49 kroner

Mobilt bredbånd, mobilt internet, trådløst bredbånd, internet til hjemmet – kært barn har mange navne. Mobilt bredbånd har efterhånden fået mange navne, hvilket nok kan forvirre mange. Men det laver ikke om på, at mobilt bredbånd er en genial måde at få internet til hjemmet, sommerhuset, bilen, campingvognen og mange andre steder. Og det bedste er, at det kan findes enormt billigt. Her er de billigste abonnementer til mobilt bredbånd.

Når man vælger mobilt bredbånd, så er der nogle ting man skal være opmærksom på. Først og fremmest er der behovet, og dermed hvor stor datapakken skal være. Da mobilt bredbånd benytter et mobilnet, så er dækningen også vigtig. Til sidst så er der prisen. Vælger man at købe mobilt bredbånd hos de billigste udbydere, så er der rigtig mange penge at spare.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd med 4G og 5G

Find det rigtige abonnement til mobilt bredbånd

Prisen på mobilt bredbånd er nemlig afhængigt af, hvor meget mobildata man har brug for. Er man meget på internettet og hvad bruges det til? Har man et lille forbrug, så kan man købe en meget lille datapakke. Og omvendt, er forbruget stort, så skal mængden af inkluderet data være stor.

Så inden du kaster dig ud i at købe et billigt abonnement, så tjek at der er nok data til dit behov.

Skal man få den bedst mulige oplevelse med mobilt bredbånd, så skal man også sikre sig, at dækningen er god. Mobilt bredbånd bruger mobilnettet og fungerer derfor lidt som en mobiltelefon. En telefon med dårlig dækning har langsommere internethastighed. Undersøg dækningen hos teleselskabet og sammenlign med dækningen, som den opleves lokalt.

Herunder finder du det billigt abonnementer til mobilt bredbånd, til forskellige behov – altså med forskellige mænger af data, fra lidt til meget, og med 4G og 5G.

Læs også: Sådan vælger du den rigtige router til mobilt bredbånd

De billigste abonnementer til mobilt bredbånd

#1 Oister
6 GB data (4G)
Netværk: Teleselskabet 3
Pris: 49 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#2 Greentel
10 GB (4G)
Netværk: Telia/Telenor
Pris: 79 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Greentel

#3 Oister
30 GB data (4G)
Netværk: Teleselskabet 3
Pris: 89 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#4 Telenor
50 GB (4G)
Netværk: Telenor/Telia
Pris: 149 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

#5 Oister
60 GB data (4G)
Netværk: Teleselskabet 3
Pris: 119 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#6 CBB
100 GB (4G)
Netværk: Telenor/Telia
Pris: 159 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos CBB

#7 Telenor
200 GB (4G)
Netværk: Telenor/Telia
Pris: 199 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

#8 Call Me
250 GB (4G)
Netværk: Telia/Telenor
Pris: 209 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Call Me

#9 CBB
1.000 GB (4G)
Netværk: Telenor/Telia
Pris: 229 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos CBB

#10 Yousee
1.000 GB (5G)
Netværk: TDC
Pris: 349 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Yousee

Det billigste mobilt bredbånd, marts 2021

Denne guide til de billigste abonnementer til mobilt bredbånd er fra marts 2021. Der findes mobilt bredbånd i mange størrelser, typer og til mange priser. Langt de fleste abonnementer til mobilt bredbånd kommer med 4G, som vil fungere fint for langt de fleste. Vil man have 5G mobilt bredbånd, så bliver det dyrere, men også hurtigere. Vi har i listen herover inkluderet det billigste mobile bredbånd med 5G. Mobilt bredbånd har priser helt ned til 49 kroner. Her skal man dog være opmærksom på, at der kun er inkluderet 6 GB data. Lytter man til musik, streamer tv og serier, så er 6 GB altså ikke nok. Men til det helt lille behov, så er det fint. På listen finder man datapakker mellem 6 GB og 2.000 GB.

Se også: Guides og tips til mobilabonnementer

Sidste nye om temaet

Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. 23/3/2021 fulgte vi op med en ny vinkling på emnet Billigste mobilt bredbånd med fri data – Læs her. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..