Derfor skal virksomheder have et guldnummer

Et guldnummer kan være guld være for en virksomhed: Det er let at huske for kunden og det kan øge kundeordrerne og dermed indtjeningen.

Derfor skal virksomheder have et guldnummer

Guldnummer til virksomheder handler ikke bare om at være smart i en fart med mobilt bling bling.

Det giver faktisk mening for en virksomhed at have et af denne slags telefonnumre, da det kan være med til at give virksomheden en identitet og ganske enkelt fremme virksomhedens omdømme.

Se også: Billig erhvervstelefoni til små virksomheder

Først og fremmest nemt at huske

Et guldnummer er et telefonnummer, der er nemt at huske og har en særlig struktur. Dette gør det lettere for kunder og samarbejdspartnere at huske og finde virksomhedens telefonnummer, hvilket kan være en stor fordel for virksomheden.

Et klassisk guldnummer i Danmark er 35353535, der nærmest er blevet synonymt med flyttefirmaer. Det har formentlig i mange tilfælde gjort, at flyttefirmaet 4×35 har fået ordrer, som ellers kunne være gået til konkurrerende virksomheder, der ikke har så genkendeligt et nummer.

Et guldnummer kan være en god måde at gøre virksomheden mere synlig og nem at huske for potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Dette kan hjælpe med at øge virksomhedens omdømme og gøre det nemmere for folk at huske virksomheden, når de skal kontakte den.

Se også: Erhvervstelefoni med omstilling

Professionelt image

Et guldnummer kan også bidrage til at give virksomheden et mere professionelt image og den effekt skal man ikke underkende.

Det kan være en god måde at vise, at virksomheden er seriøs og gør en ekstra indsats for at være nem at kontakte og huske. Med den fokus der er på stigende svindel på nettet, kan et guldnummer være med til at give brugerne tillid til ens virksomhed.

Se også: Bedste telefoner til virksomheder

Marketingmæssige fordele

Et guldnummer kan også være en god måde at markedsføre virksomheden på. Det kan være nemt at huske og kan være en god måde at skille sig ud fra konkurrenterne på.

Står man i en situation, hvor man skal have udført en opgave og kan huske nummeret på den ene virksomhed fremfor den anden, så kan man være tilbøjelig til bare at vælge førstnævnte. Det betyder så samtidig, at virksomheden, der ikke har et mobilnummer, der er let at huske, mister kunden og dermed indtjeningen.

Hvad koster et guldnummer?

Et guldnummer kan variere meget i pris og prisen afhænger også af, hvor let nummeret er at huske. De fleste kan dog få sig et guldnummer fra omkring 500 kroner.

Alt i alt kan et guldnummer være en stor fordel for en virksomhed, da det kan øge synligheden, give et professionelt image og være en god måde at markedsføre virksomheden på.

Det kan også være en nem måde at huske virksomhedens telefonnummer på, hvilket kan være nyttigt for både kunder og samarbejdspartnere.